Răzvan Simion, dezvăluire inedită despre iubita lui, Daliana Răducan: „Exact de asta am parte!”

Răzvan Simion a făcut o dezvăluire inedită despre iubita lui, Daliana Răducan, chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă.

Răzvan Simion, dezvăluire inedită despre iubita lui, Daliana Răducan: "Exact de asta am parte!"

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu de un an. Deși inițial au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului, având în vedere notorietatea de care are parte prezentatorul TV, în ultima vreme cei doi s-au afișat împreună la diferite evenimente, cum ar fi la botezul lui Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil, și nu se sfiesc să își expună cât se poate de public afecțiunea și admirația pe care și le poartă reciproc.

Răzvan Simion a făcut o dezvăluire suprinzătoare în cadrul matinalului de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, vorbind, în direct, despre partenera lui, Daliana Răducan.

Simion i-a mărturisit colegului său, Dani Oțil, că partenera lui este exact genul de femeie de care a fugit, de fapt, toată viața.

Răzvan Simion: De ce am fugit eu toată viața?
Dani Oțil: De datorii, Răzvane.
Răzvan Simion: În materie de femei.
Dani Oțil: De… îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?
Răzvan Simion: Și de ce regiune?
Dani Oțil: Moldova.
Răzvan Simion: Exact de asta am parte!
Dani Oțil: E Fecioară?
Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.
Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria… nu mai termină niciodată blocul”, a fost dialogul între Dani Oțil și Răzvan Simion.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Răzvan Simion și Daliana Răducan au oferit mai multe detalii despre povestea lor de dragoste. Ea a mărturisit că nu există o diferență între felul în care este partenerul ei la TV și cum este acasă.

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă.”

Întrebată ce anume i-a plăcut cel mai mult la partenerul ei, Daliana a avut un răspuns surprinzător.

„Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze.”

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele”, a spus Răzvan Simion.

Relația dintre Daliana Răducan și Răzvan Simion este din ce în ce mai serioasă, iar cei doi au făcut un pas important. „Ne-am mutat destul de repede, acesta a fost testul relației noastre. Traiul în comun ori distruge, ori construiește relația, au adăugat cei doi pentru revista VIVA!.

Citește și:
Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people