Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară!

Viorel Șipoș, unul dintre cei trei membri ai celebrei trupe 3 Sud Est, a devenit tată pentru a doua oară.

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară!

Viorel Șipoș, membrul faimoasei formații 3 Sud Est, a devenit tată pentru a doua oară! Soția artistului, Georgiana, a născut un băiețel.

Viorel Șipoș a postat pe contul lui de Facebook o fotografie însoțită de mesajul „A star is born.” Cântărețul în vârstă de 45 de ani a fost rezervat în declarații și nu a oferit alte detalii. Fanii artistului i-au transmis o mulțime de mesaje în care este felicitat pentru acest moment special din viața lui.

Georgiana, soția lui Viorel Șipoș, a publicat la sfârșitul lunii iulie o fotografie pe Instagram, în care se putea vedea cu ușurință că este însărcinată, iar sarcina este destul de avansată. Anunțul că ea și artistul vor deveni părinți pentru a doua oară a venit la numai câteva săptămâni după ce cuplul a sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Rebecca Maria, care a împlinit patru ani.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Georgiana Sipos (@georgiianasipos)

Viorel Șipoș, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud-Est, și partenera lui, Georgiana, s-au căsătorit în anul 2017. „A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurențiu Duță, colegul lui de trupă, despre nunta cuplului pentru Antena Stars.

Viorel Șipoș este un artist discret și își păstrează viața personală departe de lumina reflectoarelor. În afara aniversărilor și a momentelor speciale din viața lui, Viorel Șipoș postează destul de rar imagini sau mesaje online, și nici în interviuri nu vorbește despre viața sa privată, însă, la fiecare fotografie în care apare alături de soție și de fiică, fanii îl copleșesc cu mesaje și felicitări, spunând adesea cât de bine seamănă micuța cu tatăl ei.

Citește și:
Lidia Buble, prima declarație după ce ea și sora ei au părăsit Asia Express: „Un show de televiziune unde mi-am cam dat sufletul'

Foto: Facebook Viorel Șipoș

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people