Sora mai mică a lui Jamie Foxx a murit la doar 36 de ani

DeOndra Dixon se născuse cu sindromul Down.

Sora mai mică a lui Jamie Foxx a murit la doar 36 de ani

Jamie Foxx a dezvăluit ieri pe Instagram că sora sa cea mică, DeOndra Dixon, a murit. Aceasta avea 36 de ani. Actorul mai multe fotografii cu ei doi, dar și cu tânăra și întreaga lui familie.

„Inima mea este frântă în mii de bucăți… Frumoasa și iubitoarea mea soră Deondra a făcut o tranziție… spun tranziție pentru că ea va fi întotdeauna vie… oricine o cunoștea pe sora mea știa că era o lumină puternică. Nu pot să vă povestesc de câte ori au fost petreceri la noi acasă la care ea începea să danseze și fura toată atenția…  (…) Știu că este în rai acum dansând cu aripile sale… deși durerea mea este de neimaginat zâmbesc când îmi amintesc de toate momentele minunate pe care mi le-a lăsat mie, familiei sale și prietenilor ei”, a spus Jamie Foxx.

View this post on Instagram

My heart is shattered into a million pieces… my beautiful loving sister Deondra has transitioned… I say transitioned because she will always be alive… anyone who knew my sis… knew that she was a bright light… I cant tell you how many times we have had parties at the house where she has got on the dance floor and stolen the show… even gave her boyfriend @chrisbrownofficial a run for his money… well I know she is in heaven now dancing with her wings on…tho my pain is unbelievable I smile when I think of all of the great memories that she left me… my family… and her friends… from dancing in the blame it video… to Dancing on the Grammys… And becoming The ambassador to @globaldownsyndrome… from sliding down my stairs with a grin as wide as the rio grand… to serenading us with all of her music… Deondra you have left A hole in my heart… but I will fill it with all of the memories that you gave me … I love you with every ounce of me… our family is shattered but we will put the pieces back together with your love… and yall please keep my family in your prayers… 💔💔💔

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

DeOndra Dixon s-a născut pe 6 septembrie 1984 în Dallas, Texas și a fost numită ambasadoare a fundației globale de sprijinire a persoanelor cu sindromul Down în 2011. Aceasta a participat la Jocurile Olimpice Speciale când era în clasa a VI-a și a continuat să o facă în următorii nouă ani.

În biografia sa de pe site-ul fundației, DeOndra Dixon scrie că s-a născut pentru dans și că vrea să devină dansatoare profesionistă. „Fratele meu mi-a oferit ocazia să fac câteva lucruri speciale. Am dansat în clipul Blame It. Am dansat pe scenă la concertele lui din toată țara. Și ghici ce? Am dansat și la Grammy’s”, a spus ea mai demult. 

Jamie Foxx a vorbit dintotdeauna despre legătura puternică pe care a avut-o cu sora sa și că, atunci când s-a născut, nici nu s-a gândit la faptul că are sindromul Down, ci doar că este foarte drăguță. Actorul premiat cu Oscar a mai spus și că dintre toate lecțiile pe care DeOndra Dixon l-a învățat cea mai importantă a fost faptul că i-a arătat care sunt lucrurile care contează cel mai tare în viață.

Citește și:
Keanu Reeves își surprinde fanii cu un nou look

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people