Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit

Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit, actorul fiind văzut deja cu Sela Vave, o artistă din Statele Unite al Americii.

Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit

Potrivit E! News, Katie Holmes și actorul Jamie Foxx s-au despărțit, după o relație care ar fi început în 2013. Potrivit sursei citate de E! News, cei doi s-au separat în luna mai.

Vestea despre despărțirea celor doi apare la câteva zile după ce Jamie a fost văzut ținându-se de mână cu artista Sela Vave în afara unui club din West Hollywood. Nici de această dată reprezentații actorului nu au confirmat că ar exista o relație între cei doi, însă ei au fost fotografiați părăsind împreună petrecerea lui Lil Pump pe 16 august.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ndilichi Eze (@ndilichieze) on

În urmă cu doar câteva luni Katie Holmes și Jamie Foxx păreau că formează un cuplu puternic, aceștia confirmând într-un fel sau altul relația prin fotografia făcută la petrecea Met Gala în luna mai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 745ng (@745ng) on

Zvonurile despre o posibiliă relație dintre Katie Holmes și Jamie Foxx au apărut în 2013, însă atunci actorul a declarat că aceste presupuneri erau doar „amuzante”.

„Aceste zvonuri sunt 100% false. De fapt, este destul de amuzant că noi doar am dansat împreună la un eveniment de caritate alături de o mulțime de alte persoane”, a declarat în 2013 actorul.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului cei doi au continuat să aibă numeroase apariții împreună în Miami, New York și Los Angeles. În 2018, când și-a sărbătorit ziua de naștere, Katie l-a avut alături pe Jamie Foxx, iar câteva luni mai târziu cei doi au fost fotografiați în Los Angeles cu fiica actorului, Corinne Foxx.

Katie Holmes a avut în trecut o relație cu Tom Cruise, cei doi având împreună și o fiică, Suri Cruise.

Citește și:
Jamie Foxx are o relație extraordinară cu fiica lui Katie Holmes, Suri Cruise

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people