Noi tensiuni între Netflix și Ducii de Sussex. Care este motivul

Regina Elisabeta a II-a le-a interzis Ducilor de Sussex să fotografieze momentul în care a întâlnit-o pentru prima oară pe Lilibet.

Noi tensiuni între Netflix și Ducii de Sussex. Care este motivul

În urmă cu puțin timp, Netflix a anunțat că renunță la Pearl, serialul animat creat de Meghan Markle. Se pare că platforma de streaming se confruntă cu o pierdere bruscă a numărului de abonați, fapt ce a dus la oprirea mai multor producții animate.

Archewell Productions, compania înfiinţată de Meghan Markle și Prințul Harry, anunţase anul trecut că Ducesa de Sussex va fi producătoare executivă a serialului. Pearl urmărea aventurile unei fetițe de 12 ani, ce este inspirată de femeile influente din istorie. Cu toate acestea, Netflix nu renunță la toate proiectele Archewell Productions, platforma de streaming anunțând că va continua să lucreze la Heart of Invictus, un serial documentar ce prezintă povestea sportivilor care participă la Jocurile Invictus. Competiția sportivă a fost înființată în 2014 de Prințul Harry și este dedicată militarilor răniți pe fronturile de luptă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Se pare că tensiunile continuă între platforma de streaming și Ducii de Sussex, conducerea Netflix fiind deranjată de faptul că Meghan Markle și Prințul Harry nu au imortalizat prima întâlnire a fiicei lor cu Regina Elisabeta a II-a. Angela Levin, expertă în familia regală britanică, a vorbit în cadrul emisiunii GB News despre acest lucru, declarând că Netflix și-ar fi dorit să intre în posesia unor imagini cu Lilibet și cu ceilalți membri ai familiei.

„Am auzit că Netflix voia acele fotografii cu ei și cu familia regală. Pentru că le-ar fi vândut. Ar fi fost foarte valoroase pentru ei”, a spus Levin.

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Potrivit mai multor publicații, Meghan Markle și Prințul Harry și-ar fi dorit să imortalizeze momentul în care Lilibet o întâlnește pentru prima oară pe Regina Elisabeta a II-a, însă suverana în vârstă de 96 de ani le-ar fi interzis acest lucru. Ducii de Sussex ar fi propus să aducă un fotograf, dar li s-a spus că nu au „nicio șansă”, fiind vorba despre un „eveniment privat de familie.”

„Harry și Meghan au vrut să o vadă pe Regină cât mai repede posibil, așa că s-au întâlnit cu ea încă din prima zi. Au întrebat-o dacă pot aduce un fotograf personal care să le facă o poză și Regina a spus: „Nu, absolut imposibil”, a povestit Lenin în cadrul emisiunii GB News.

Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract important cu Netflix, care include printre alte producții și un reality show, ce urmărește viața Ducilor de Sussex. Palatul Buckingham a interzis însă prezența camerelor de filmat în timpul Jubileului de Platină, lucru care nu a făcut decât să amplifice nemulțumirea celor de la Netflix.

Citește și:
Cât costă o noapte de cazare la casa Prințului Charles din Valea Zălanului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video