Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a în imagini de colecție (GALERIE FOTO)

Evenimentele dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a au inclus o serie de apariții memorabile.

Regina Elisabeta a II-a a apărut în ultima zi a Jubileului de Platină la balconul Palatului Buckingham. În cadrul acestei apariții surpriză, Regina a fost însoțită de Prințul Charles și soția sa, Camilla Parker Bowles, Prințul William și Kate Middleton, dar și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Foarte mulți se așteptau să o vadă Regina Elisabeta a II-a după ce steagul Regal a fost ridicat deasupra Palatului Buckingham, indicând faptul că aceasta se afla în reședință. Cu toate că nu a fost prezentă la parada de pe străzile Londrei, o hologramă a ei, în timp ce saluta mulțimea, a fost proiectată pe trăsura Gold State Coach.

Regina Elisabeta a II-a și-a transmis, prin intermediul unei declarații, recunoștința și mulțumirea față de oamenii care au luat la parte la festivitățile dedicate Jubileului de Platină.

„Când vine vorba despre cum să marchezi 70 de ani ca regină a voastră, nu există linii de urmat. Este cu adevărat o premieră. Dar am fost copleșită și profund emoționată de faptul că atât de mulți oameni au ieșit în stradă pentru a sărbători Jubileul meu de Platină. Deși poate că nu am participat personal la fiecare eveniment, inima mea a fost cu voi toți; și rămân angajată să vă servesc cât mai bine, susținută de familia mea”, se arată în declarația transmisă de Regina Elisabeta a II-a. 

Prințul George și sora lui, Prințesa Charlotte, și-au însoțit părinții într-o vizită oficială în Țara Galilor. Emoționant este faptul că Prințul William avea aceeași vârstă precum cea a fiului său, George, atunci când a vizitat prima dată Țara Galilor alături de părinții săi, Prințul Charles și Prințesa Diana. 

Ed Sheeran, dar și Rod Stewart, s-au numărat printre artiștii care au cântat în onoarea Reginei Elisabeta a II-a și a Jubileului de Platină. La concert au participat și alți membri ai familiei regale. Prințul George și Prințesa Charlotte s-au amuzat de o scenetă care a fost înregistrată anterior cu Regina Elisabeta a II-a și Ursul Paddington. În acel clip, au servit ceaiul împreună și în scurt timp și-au dat seama că au ceva în comun, și anume sandwich-urile cu marmeladă. Regina chiar a menționat că păstrează și în geantă un sandwich pentru mai târziu. 

Întâlnirea Reginei Elisabeta a II-a cu Ursul Paddington a fost proiectată pentru o mulțime de oameni din afara Palatului Buckingham pentru a deschide un concert pentru a celebra cei 70 de ani de domnie. Acel video scurt a fost întâmpinat cu râsete și aplauze din partea tuturor, conform The Associated Press.

Pippa Middleton și-a făcut apariția la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Însă, ce a atras atenția a fost faptul că aceasta și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă. Mai multe surse au confirmat pentru publicația People că sora Ducesei de Cambridge este însărcinată din nou. Ea și soțul ei, James Matthews, mai au împreună doi copii, pe Arthur și Grace. 

De asemenea, tot la festivitățile dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a și-au făcut apariția Prințesa Eugenie, alături de soțul ei, Jack Brooksbank, și fiul lor, August, precum și Prințesa Beatrice, soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, și fiul lui, Christopher Woolf, din relația cu fosta lui logodnică, arhitecta Dara Huang.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au strălucit pe covorul roșu alături de Tom Cruise la premiera filmului „Top Gun: Maverick'

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people