Meghan Markle și Prințul Harry, reuniune cu familia regală britanică de la distanță. Ducii de Sussex au lipsit de la recepția de la Guildhall

Meghan Markle și Prințul Harry au stat separat de restul familiei regale la slujba de la Catedrala St. Paul. De asemenea, cei doi nu au participat la recepția de la Guildhall.

Meghan Markle și Prințul Harry, reuniune cu familia regală britanică de la distanță. Ducii de Sussex au lipsit de la recepția de la Guildhall

Prințul Harry și Meghan Markle s-au reunit astăzi cu restul familiei regale pentru prima lor apariție împreună de când au părăsit Marea Britanie. Aceștia au participat la slujba de mulțumire de la Catedrala St. Paul pentruJubileul de Platinăal Reginei, dar au fost dirijați de asistenții regali pentru a sta de cealaltă parte a culoarului față de Prințul William și Kate Middleton.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut locuri separate de restul familiei

Oficialii Palatului Buckingham au avut grijă să încerce să evite repetarea scenelor când Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge au stat unii lângă alții și au plecat împreună la ultimul lor eveniment comun din martie 2020, la Westminster Abbey. Kate Middleton și Prințul William au stat de vorbă cu Prințul Charles și soția lui, Camilla, în interiorul catedralei, dar nu a existat niciun semn al aceleiași relații cu Harry și Meghan, care au stat între Lady Sarah Chatto și soțul Prințesei Eugenie, Jack Brooksbank.

CONȚINUT VIDEO ELLE

A fost prima dată când Prințul Harry șiMeghan Markle, care locuiesc acum în California, au fost în văzul tuturor alături de familia regală britanică de când au părăsit monarhia pentru o nouă viață în SUA, în urmă cu doi ani. Mulțimea i-a aclamat pe cei doi la sosire, cuplul zâmbind și salutând.

Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la eveniment

În cea de-a doua zi de festivități cu ocazia împlinirii a 70 de ani de domnie a reginei, Prințul Charles a reprezentat-o oficial pe aceasta, după ce a anunțat că nu va participa la slujbă din cauza disconfortului provocat cu o zi înainte. De asemenea, Prințul Andrew nu și-a făcut apariția la St Paul’s după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus la începutul acestei săptămâni. Regina Elisabeta a II-a a urmărit slujba de la reședința sa de la Castelul Windsor.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle au mers pe culoarul de la St Paul’s de mână după slujbă, însoțiți de alți membri ai familiei regale și urmând după Charles, Camilla, William și Kate, dar nu au fost văzuți cu ei afară.

sursa: Instagram
sursa: Profimedia

Ducii de Sussex nu au fost prezenți la recepția de la Guildhall

Ducii de Sussex nu au participat la recepția de la Guildhall, aflată în apropiere, unde au fost prezenți o serie de alți membri ai familiei regale și politicieni de rang înalt, inclusiv premierul Boris Johnson și ministrul de interne Priti Patel.

În urma slujbei de celebrare a Majestății Sale Regina în anul Jubileului de Platină, membrii familiei regale și membrii familiei extinse au călătorit pe o distanță scurtă de la St Paul’s la Guildhall din Londra pentru o recepție găzduită de primarul Londrei.

Mai mulți membri ai familiei regale au fost fotografiați intrând la recepție, inclusiv Zara Tindall împreună cu soțul ei. Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au sosit la scurt timp după aceea.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au strălucit pe covorul roșu alături de Tom Cruise la premiera filmului „Top Gun: Maverick'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video