Meghan Markle și Prințul Harry, reuniți cu familia regală pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ducii de Sussex au privit parada separat

Meghan Markle și Prințul Harry au participat joi la festivitățile dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă au privit parada separat de membrii familiei regale.

Meghan Markle și Prințul Harry, reuniți cu familia regală pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ducii de Sussex au privit parada separat

Meghan Markle și Prințul Harry au participat joi la parada Trooping the Colour, alături de familia regală a Marii Britanii. Cuplul s-a întors din Statele Unite ale Americii pentru asărbătoricei 70 de ani în serviciu ai Reginei Elisabeta a II-a și au atras privirile tuturor în timpul festivităților.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut apariția la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle a radiat în timpul paradei și a coborât geamul mașinii pentru a putea saluta mulțimea cu un zâmbet larg. Pe de altă parte,Prințul Harrya fost ceva mai rezervat, aruncând o privire peste umărul soției sale. Criticii mai duri au ironizat-o pe Meghan pentru că a coborât geamul mașinii după ce soțul ei a declarat recent că nu s-au putut întoarce în Marea Briitanie deoarece nu au beneficiat de securitatea aferentă.

Imaginile cu cei doi au apărut în timp ce Regina Elisabeta a II-a a fost văzută sosind înapoi la Castelul Windsor joi după-amiază, după ce a dat startulJubileului său de Platinăși s-a alăturat familiei regale de rang înalt la balconul Palatului Buckingham.

Meghan Markle a fost văzută purtând o rochie bleumarin fără umeri, cu o pălărie albă cu boruri largi Stephen Jones, decorată cu o panglică bleumarin asortată.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by FAN ACCOUNT (@mxghanmarkle)

Ducii de Sussex au lipsit de la balconul Palatului Buckingham

Meghan Markle și Prințul Harry nu au făcut parte din procesiunea de trăsuri și nu au fost la balcon cu Regina Elisabeta a II-a și ceilalți membri ai familiei pentru defilarea aeriană. Fotografii au surprins-o mai întâi pe Meghan de la ferestră, alături de Savannah Phillips și Mia Tindall, urmărind parada. Palatul a anunțat ieri că Meghan Markle și Prințul Harry au urmărit festivitățile din biroul generalului-maior, la Horse Guards Parade. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a explicat de ce nu au fost invitați să fie la balcon la începutul lunii trecute.

„După o analiză atentă, regina a decis că tradiționala apariție de la balconul Trooping the Colour din acest an, joi, 2 iunie, va fi limitată la Majestatea Sa și la acei membri ai Familiei Regale care își asumă în prezent îndatoriri publice oficiale în numele reginei”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Deși apariția lor a pus capăt unui lung șir de speculații cu privire la prezența lor la Jubileul de Platină al reginei, cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet, nu au fost văzuți alături de ei.

Palatul Buckingham a anunțat joi seară că Regina Elisabeta a II-a nu va participa vineri la o slujbă religioasă de mulțumire, după ce a resimțit „un oarecare disconfort” la evenimentele de joi. Palatul a spus, cu „mare reticență”, că regina a decis să lipsească de la slujba de la Catedrala St. Paul.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people