Prințul Harry, primele declarații despre întâlnirea secretă cu Regina Elisabeta a II-a: „A fost minunat să o văd”

Prințul Harry a oferit declarații despre întâlnirea secretă cu Regina Elisabeta a II-a în Marea Britanie.

Prințul Harry, primele declarații despre întâlnirea secretă cu Regina Elisabeta a II-a: „A fost minunat să o văd”

Prințul Harry și Meghan Markle se află în Europa pentru a susține desfășurarea Jocurilor Invictus de la Haga. Înainte ca aceștia să ajungă în Olanda, cei doi au făcut o vizită Reginei Elisabeta a II-a în Marea Britanie. A fost prima întâlnire de când cuplul s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry a declarat că s-a bucurat enorm să își vadă bunica și i-a părut rău că nu a putut fi prezentă la Jocuri.

Prințul Harry, încântat de întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a

Monarhul a rupt tăcerea cu privire la întâlnirea sa secretă cu regina, în timp ce subliniază un aspect pozitiv asupra vizitei sale, spunând că acesteia i-ar fi „plăcut” să fie prezentă la Jocurile Invictus. Ducele de Sussex a spus că s-a bucurat foarte mult să o vadă pe bunica sa în timpul unei opriri rapide înainte de sosirea sa în Țările de Jos pentru competiție.

Harry, în vârstă de 37 de ani, care a fondat evenimentul pentru militarii răniți și bolnavi în 2014, a spus că regina, în vârstă de 96 de ani, „avea o mulțime de mesaje pentru echipa britanică” atunci când a întâlnit-o la Castelul Windsor săptămâna trecută.

‘A fost minunat să o văd și sunt sigur că i-ar plăcea să fie aici dacă ar putea”., a spus Prințul Harry.

De asemenea, surse apropiate spun că Harry și soția sa, Meghan Markle, i-au promis reginei că îi va întâlni pe strănepoții ei Archie și Lilibet „în viitorul apropiat”. Potrivit Mirror, surse regale de rang înalt au descris întâlnirea ca fiind „foarte cordială” și „incredibil de caldă și binevoitoare”. Totodată, un biograf regal a susținut că întâlnirea a fost o modalitate pentru prințul Harry de a „începe, încet-încet, să reconstruiască unele punți” cu tatăl său.

Ducele de Sussex a lăudat echipa Ucrainei

Cele mai recente detalii despre întâlnire vin în timp ce el a lăudat angajamentul „extraordinar” al ucrainenilor care au participat la Jocurile sale Invictus, în ciuda invaziei Rusiei în țara lor. El a spus că această competiție „nu ar fi la fel” fără o echipă din Ucraina. Fondatorul competiției a dezvăluit, de asemenea, cum patru membri ai echipei ucrainene au murit în timp ce își apărau țara în perioada premergătoare competiției sportive.

„M-am luptat timp de 24 de ore pentru a ști ce să spun despre echipa Ucrainei. Întreaga lume este cu siguranță în spatele lor, dar, din nou, este acest lucru suficient? Când ajungi să îi vezi și să vorbești cu ei și să vezi în ochii lor experiențele și lucrurile pe care le-au văzut, doar în ultimele câteva săptămâni, este foarte greu. Eu cred că faptul că sunt aici este extraordinar, iar angajamentul pe care și l-au luat de a-și părăsi țara, care este o decizie foarte grea pentru ei, a venit cu binecuvântarea președintelui lor, și nu cred că aceste jocuri ar fi putut fi așa cum sunt fără echipa Ucrainei.”, a mai spus Harry.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people