Prințul Harry nu „o suportă” pe Camilla și aduce critici dure la adresa Prințului Charles și a soției sale în cartea sa de memorii

Prințul Harry va lansa o carte de memorii în care îi critică pe Prințul Charles și Camilla, adâncind și mai mult ruptura de familia regală.

Prințul Harry nu „o suportă” pe Camilla și aduce critici dure la adresa Prințului Charles și a soției sale în cartea sa de memorii

Prințul Harry „nu o suportă” pe ducesa de Cornwall și ar putea să adâncească ruptura cu familia regală în cartea sa de memorii, a susținut biograful Prințesei Diana. Într-un discurs pentru Telegraph Magazine înainte de lansarea noii sale cărți, The Palace Papers, Tina Brown, în vârstă de 68 de ani, a spus că ducele de Sussex nu a fost niciodată într-o relație bună cu Prințul Charles și Camilla.

Prințul Harry, care de ceva timp trăiește alături de familia lui în Statele Unite, pare să se depărteze și mai mult de familia regală britanică. Ba mai mult, în viitoarele sale memorii, acesta povestește despre relația îndepărtată cu tatăl lui și nici nu vrea să o vadă pe Camilla în ipostaza de regină.

Prințul Harry îi atacă pe Prințul Charles și Camilla în memoriile sale

Tina Brow spune că Prințul Harry își va exprima probabil frustrarea în memoriile sale, care urmează să fie publicate în cursul acestui an. Brown, care a raportat ani de zile despre familia regală în calitate de redactor-șef al lui Tatler și editor al Vanity Fair, a spus că Harry nu s-a înțeles niciodată cu Camilla.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„William a fost dezgustat de atacul lui Meghan asupra lui Kate pentru că nu poate răspunde. Dar asta nu este nimic în comparație cu cât de furios va fi când va apărea această carte. Harry nu se va lega de Regină pentru că este sacrosantă. Și probabil că nu se va lega nici de Kate pentru că o place foarte mult, dar se va lua de Charles, Camilla și poate de William”, a spus Brown, care a publicat Diana Chronicles în 2006.

În viitoarea sa carte, autoarea a citat un curtean fără nume care i-a spus că, atunci când Harry a fost în cele din urmă convins să fie în aceeași cameră cu Camilla, el ar rămas tăcut și ar fi aruncat priviri furioase soției tatălui său. Ea a spus că Prințul William a ajuns să accepte relația tatălui său cu Camilla, dar a adăugat că Ducele de Sussex este „foarte supărat” că ducesa de Cornwall va deveni Regină Consort.

Relația dintre William și Harry a fost supusă tensiunii înainte ca acesta să plece alături de Meghan Markle în SUA și s-a înrăutățit încet în lunile de după. Cei doi au fost fotografiați împreună doar de două ori de când Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale: la înmormântarea bunicului lor, Ducele de Edinburgh, în aprilie anul trecut, și la dezvelirea unei statui în onoarea mamei lor, Prințesa Diana, vara trecută.

Citește și:
Jada Pinkett Smith, prima apariție publică după incidentul de la Premiile Oscar

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video