Prințul Harry, dezvăluiri inedite despre fiul lui. Ce meserie vrea Archie să urmeze: „În unele zile este un astronaut”

Prințul Harry a dezvăluit în cadrul ceremoniei Jocurilor Invictus ce aspirații profesionale are deja fiul său, Archie.

Prințul Harry, dezvăluiri inedite despre fiul lui. Ce meserie vrea Archie să urmeze: „În unele zile este un astronaut”

În timpul ceremoniei de deschidere a celei de-a 5-a ediții a Jocurilor Invictus, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au luat cuvântul. Evenimentul a debutat la Haga după doi ani de amânări din cauza restricțiilor anti-Covid-19. Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, și-a început discursul, dar nu înainte de a împărtăși un sărut cu soția sa.

sursa foto: Profimedia

Prințul Harry a dezvăluit ce meserie vrea să urmeze fiul lui

Prințul Harry a subliniat „bunăvoința fără margini, compasiunea și prietenia” Jocurilor Invictus, concentrându-se în același timp pe Olanda și echipa ucraineană, în special. Acesta a mai vorbit în fața mulțimii despre importanța de a fi modele pentru propria persoană și despre curajul de a participa într-o competiție. Ducele de Sussex l-a dat exemplu pe fiul său, Archie, în vârstă de 2 ani, care are deja aspirații profesionale impresionante.

„Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ce vrea să fie când va fi mare, în unele zile este astronaut, în alte zile este pilot, pilot de elicopter, evident sau Kwazii din Octonauts. Dacă râdeți, înseamnă că ați văzut asta. Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei crește, caracterul tău este cel care contează cel mai mult, și nimic nu ne-ar face pe mine și pe mama lui mai mândri decât să-l vedem având caracterul pe care îl vedem astăzi în fața noastră.”, a spus Prințul Harry.

Harry și Meghan au fost prezenți la Jocurile Invictus

Harry a adăugat că cei implicați în Jocurile Invictus au „depășit provocări imense” și, prin urmare, „vindecă și oferă lecții lumii întregi”. Înainte de discursul lui Harry, Meghan s-a adresat mulțimii și a primit o primire călduroasă, spunându-le celor prezenți că ea și Harry sunt „atât de recunoscători Olandei pentru primire și că a găzduit Jocurile Invictus”.

„Pentru fiecare echipă, atât eu cât și soțul meu recunoaștem că a fost foarte greu să ajungem aici, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, nu în ultimul rând pentru echipa Ucrainei, alături de care suntem cu toții. Un lucru pe care îl știu cu siguranță este că fiecare moment de care a fost nevoie pentru a ajunge aici va merita, pentru că aici, la Jocurile Invictus, vă onorăm anii de serviciu activ pe teren și serviciul continuu pe care l-ați adus țării, familiei și comunității dumneavoastră în afara terenului”, a spus Meghan.

Deși Jocurile Invictus din acest an au fost programate inițial pentru 2020, evenimentul a fost amânat până în 2021 și apoi din nou până în 2022 din cauza pandemiei COVID-19. Prințul Harry și Meghan au participat vineri seară la o recepție de bun venit pentru atleți, înainte de a urmări sâmbătă, înainte de ceremonia de deschidere, competiția Jaguar Land Rover Driving Challenge. Cuplul a intrat chiar și în acțiune, prințul Harry alăturându-se unei echipe pentru a parcurge o cursă cu obstacole de conducere.

În 2014, Harry, care a fost un deceniu în armata britanică și a efectuat două misiuni în Afganistan, a fost inspirat să înființeze Jocurile Invictus, un eveniment competitiv de tip paralimpic care arată spiritul de neînvins al militarilor răniți, bolnavi și accidentați.

Citește și:
Volodimir Zelenski, copleșit la vederea masacrului din orașul Bucha: „Un adevărat genocid'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people