Regina Elisabeta a II-a își dorește „cu disperare să o vadă” pe Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a își dorește enorm să o cunoască în persoană pe fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Lilibet.

Regina Elisabeta a II-a își dorește „cu disperare să o vadă” pe Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a își dorește foarte mult, chiar cu „disperare” să o vadă pe fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Lilibet, a declarat un expert regal. Autorul Brian Hoey, care a scris mult despre familia regală, a declarat pentru The Express că monarhul, în vârstă de 95 de ani, este foarte dornic să o cunoască pe strănepoata sa.

Regina Elisabeta a II-a vrea să o cunoască pe Lilibet în persoană

Până acum, se crede că Regina, care își sărbătorește jubileul de platină în acest an, și-a cunoscut strănepoata, care încă nu a călătorit în Marea Britanie, doar printr-un apel video. Regina Marii Britanii nu a văzut-o încă în persoană pe fiica de nouă luni a Prințului Harry, în vârstă de 37 de ani, și a lui Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, care locuiesc acum în California.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Zvonurile au apărut în momentul în care Prințul Harry a adus o contestație juridică împotriva Ministerului de Interne, după ce i s-a spus că nu i se va mai acorda „același grad' de securitate personală atunci când va veni din SUA, în ciuda faptului că s-a oferit să o plătească el însuși. Prințul, care locuiește în Montecito, California, împreună cu Meghan și fiul lor Archie, în vârstă de doi ani, și Lilibet, vrea să-și aducă copiii în vizită în Marea Britanie, dar „nu se simte în siguranță”.

„Am auzit de la oameni pe care îi cunosc din Casa Regală, ea chiar și-ar dori cu disperare să vadă copilul în acest fel. Cred că i-ar plăcea, mă întreb dacă se va întâmpla, mi-ar plăcea să cred că s-ar putea”, a spus Brian Hoey.

Expertul a spus că este de părere că o întâlnire între Regină și Lilibet ar vindeca ruptura raportată dintre Harry și ceilalți membri ai familiei regale. El a adăugat că Majestatea Sa i-ar întâmpina cu drag pe Prințul Harry și Meghan dacă ar vizita Marea Britanie împreună cu copiii lor.

Sunt absolut sigur că Regina nu are niciun sentiment de dezaprobare față de Harry și Meghan, deloc, cu siguranță i-ar primi înapoi dacă ar veni.”, a mai spus Hoey.

Numele fetiței este un omagiu adus Reginei și Prințesei Diana

Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 4 iunie 2021 la ora 11.40, la Santa Barbara Cottage Hospital din California. Aceasta a primit numele de alint al Reginei Elisabeta a II-a, din copilărie. S-a raportat, la momentul nașterii lui Lilbet, că ducele și ducesa de Sussex i-au prezentat-o „emoționați” străbunicii sale printr-un apel video. Porecla Reginei, Lilibet, a fost folosită pentru prima dată când ea nu a putut să-și pronunțe propriul nume în copilărie, iar bunicul ei, Regele George al V-lea, a numit-o „Lilibet” pentru a-i imita încercările.

Ducele și ducesa de Sussex au explicat în anunțul nașterii fiicei lor că au ales numele ca un omagiu adus Reginei, în timp ce al doilea nume Diana a fost dat în onoarea regretatei mame a lui Harry. La acea vreme, comentatorii regali sperau că Harry și Meghan vor veni curând în Marea Britanie pentru a o prezenta familiei regale.

Citește și:
Mesajul lui Putin pentru Mihail Gorbaciov, ultimul lider URSS, laureat cu Nobel pentru pace pentru contribuția la încheierea războiului rece

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video