Regina Elisabeta a II-a, reuniune de familie la scurt timp după ce s-a vindecat de Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a fost diagnosticată săptămâna trecută cu Covid-19.

Regina Elisabeta a II-a, reuniune de familie la scurt timp după ce s-a vindecat de Covid-19

Palatul Buckingham a anunțat pe 20 februarie că Regina Elisabeta a II-a a fost diagnosticată cu Covid-19. Potrivit comunicatului de presă, Regina a avut simptome ușoare și a primit îngrijirile medicale necesare.

„Regina a fost astăzi testată pozitiv pentru COVID-19. Majestatea Sa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, dar se așteaptă să își continue îndatoririle ușoare la Windsor săptămâna viitoare. Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a specificat Palatul Buckingham săptămâna trecută.

Se pare că starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a este una bună, aceasta continuându-și procesul de recuperare alături de familia sa. Potrivit Daily Mail, Regina în vârstă de 95 de ani a călătorit duminică către Windsor, unde s-a întâlnit cu Prințesa Beatrice și fiica sa, Sienna, dar și cu Ducele și Ducesa de Cambridge și cu cei trei copii ai lor. Conform publicației, Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, care locuiesc la Frogmore Cottage, au lipsit de la întrunirea de familie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Înainte de a fi depistată cu Covid-19, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit la castelul Windsor cu generalul-maior Eldon Millar şi cu predecesorul acestuia, contraamiralul James Macleod. Deși zâmbitoare, Regina Elisabeta a II-a părea extrem de slăbită, chiar ea recunoscând că se deplasează cu greu.

„Aşa cum puteţi vedea, abia mă pot mişca”, a spus Regina Elisabeta a II-a, care a fost nevoită să folosească un baston.

Regina Elisabeta a II-a a declarat la începutul anului 2021 că a primit prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus. Palatul Buckingham a refuzat să ofere detalii despre celelalte doze, susținând că nu comentează asupra unor chestiuni medicale private. În schimb, Prințul Charles și soția sa, Camilla, au dezvăluit în luna decembrie că au primit dozele booster.

În ceea ce îl privește pe cel de-al doilea fiul al Reginei, Prințul Andrew, acesta a încheiat recent un acord care pune capăt procesului în care era acuzat de agresiune sexuală. Potrivit rapoartelor, Regina Elisabeta a II-a va oferi bani pentru a plăti o parte din cheltuielile de proces ale Prințului Andrew. Sursele spun că suma totală pe care victima și organizația ei de caritate o vor primi va depăși de fapt 12 milioane de lire sterline, fondurile provenind de la proprietatea regală privată a Ducatului de Lancaster, a cărei valoare a crescut recent cu 1,5 milioane de lire sterline la peste 23 de milioane de lire sterline.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, pregătiți să își mărească familia?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video