Suma fabuloasă pe care Prințul Andrew o plătește femeii care l-a acuzat de agresiune sexuală

Regina urmează să plătească o parte din înțelegerea pentru procesul de abuz sexual al Prințului Andrew. Suma ar ajunge la 12 milioane de lire sterline, susțin rapoartele.

Suma fabuloasă pe care Prințul Andrew o plătește femeii care l-a acuzat de agresiune sexuală

Potrivit surselor apropiate ale familiei regale, mama Prințului Andrew ar fi pregătită să îl ajute cu cheltuielile de la procesul intentat de Virginia Giuffre împotriva sa. Prințul Andrew și femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală au fost de acord asupra unei înțelegeri care să pună capăt scandalului. De asemenea, la finanțări urmează să contribuie și Regina Elisabeta a II-a.

Anunțul vine la doar câteva săptămâni după ce Prințul Andrew a anunțat că va contesta acuzațiile de viol ale Virginiei Giuffre la un proces public. Giuffre a susținut că a fost forțată să întrețină sex cu ducele de trei ori când avea 17 ani, la ordinele pedofilului Jeffrey Epstein.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Abia luna trecută, ea a primit aprobarea de a-l da în judecată pe Andrew, în vârstă de 61 de ani, pentru daune nespecificate. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a promis că va lupta împotriva acuzațiilor și a protestat în mod repetat împotriva vinovăției sale, prințul a acceptat ieri să plătească o sumă uriașă pentru a soluționa cazul înainte ca acesta să ajungă vreodată la un juriu.

Regina Elisabeta a II-a ar finanța o parte din cheltuielile Prințului Andrew

Potrivit rapoartelor, Regina Elisabeta a II-a va oferi bani pentru a plăti o parte din cheltuielile de proces ale Prințului Andrew. Sursele spun că suma totală pe care victima și organizația ei de caritate o vor primi va depăși de fapt 12 milioane de lire sterline, fondurile provenind de la proprietatea regală privată a Ducatului de Lancaster, a cărei valoare a crescut recent cu 1,5 milioane de lire sterline la peste 23 de milioane de lire sterline.

Deși acordul nu conținea nicio admitere formală a răspunderii din partea lui Andrew sau scuze, acesta spunea că acum acceptă că Virginia Giuffre a fost o victimă. De asemenea, a spus că prințul a acceptat că Giuffre, acum în vârstă de 38 de ani, a fost supusă unor „atacuri publice neloiale” și că nu a intenționat niciodată să „defăimească persoana ei”.

De asemenea, Prințul Andrew va înmâna acum o sumă mare de bani acesteia și a fost de acord să facă o „donație substanțială” organizației sale de caritate în sprijinul drepturilor victimelor sexuale.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video