Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Deși își dorește să păstreze discreția, Andreea Bălan a făcut mărturisiri sincere despre viața ei amoroasă.

Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: "Nu trebuie să cauți dragostea"

În ultima perioadă, Andreea Bălan a păstrat discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă și a preferat să împărtășească publicului detalii despre cariera ei muzicală, care durează din 1998, și proiectele profesionale în care este implicată. Însă, recent, cântăreața și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre acest subiect. 

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a vorbit despre cum se raportează la dragoste. Cântăreața a povestit, de asemenea, că persoanele au apărut în viața ei într-un mod neașteptat. 

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoane potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

„Persoanele au apărut în viața mea inopinat, nu a trebuit să fac ceva, pur și simplu dragostea vine”, a adăugat Andreea Bălan. 

La începutul anului 2020, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, artista confirmând atunci informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Relația celor doi a fost intens mediatizată de-a lungul timpului și s-a sfârșit printr-un lung proces de divorț. După despărțire, cei doi și-au disputat custodia celor două fiice, Ella și Clara Maria.

La câteva luni de la anunțarea despărțirii, atât Andreea Bălan cât și George Burcea au început alte relații, artista formând un cuplu cu Tiberiu Argint (relație care s-a destrămat între timp), iar actorul având-o alături pe Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

Citește și:
Mesajul transmis de Șerban Copoț după aproape 16 ani de relație cu soția lui, Roxana

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people