George Burcea confirmă că a fost prins la volan după ce consumase droguri: „Da, a fost real”

George Burcea confirmă episodul îndelung dezbătut în presă, când a fost prins la volan după ce consumase substanțe stupefiante.

George Burcea confirmă că a fost prins la volan după ce consumase droguri: „Da, a fost real”

George Burcea confirmă episodul în care a fost prins la volan după ce consumase substanțe interzise. Până acum, actorul a evitat să dea detalii despre acel moment, care ar fi fost și cel care a dus la separarea sa de fosta parteneră de viață, Andreea Bălan. Cei doi au împreună doi copii.

Acum, invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, realizată de jurnalistul Mihai Ghiță, George Burcea confirmă că episodul intens mediatizat a fost unul real, care a adus multe schimbări în viața lui. Actorul a detaliat acel moment, în premieră. „Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare.”

După o perioadă dificilă, însă, acum totul pare să îi meargă bine actorului, care lucrează la proiectul Netflix regizat de Tim Burton, despre familia Addams, alături de Catherine Zeta-Jones. În cadrul emisiunii în care George Burcea confirmă episodul dramatic, acesta dă și detalii despre consecințele pe care le-a avut acel moment asupra relației sale cu Andreea Bălan, dar și cu fiicele sale, Ella Maya, de 4 ani, și Clara Maria, de 2 ani. „A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost.”

„Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartamentul în care stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a mai declarat George Burcea.

Citește și:
Imaginea cu care Alexandra Stan a confirmat despărțirea de soțul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people