George Burcea, declarații inedite despre actrița Catherine Zeta-Jones: „Este ceva unic”

George Burcea joacă alături de Catherine Zeta-Jonez într-un serial regizat de Tim Burton. Ce a spus despre întâlnirea cu actrița de Oscar?

George Burcea, declarații inedite despre actrița Catherine Zeta-Jones: „Este ceva unic”

George Burcea va interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch, în serialul Familia Addams, în regia lui Tim Burton, realizat de Netflix și MGM Television. Alături de George Burcea din distribuție fac parte Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, dar și un alt actor român, Victor Dorobanțu, care va juca rolul Thing. Burton a fost văzut și în vară în țară, căutând locații pentru filmări.

Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, actorii din rolurile principale, îi joacă pe Morticia și Gomez Addams, personajele care au apărut pentru prima dată în forma unor benzi desenate în 1938. În serial va apărea și Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul său din Game of Thrones. Aici, ea va interpreta rolul rivalei Morticiei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

George Burcea a vorbit într-un interviu pentru fanatik.ro despre acest nou proiect din viața lui și a dezvăluit cum a reușit să obțină rolul. Actorul a mărturisit că a avut extrem de multă încredere că va primi acest rol, reușind să îl impresioneze pe regizorul serialului, Tim Burton. „Am avut o probă la agenție, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n. red.), la Buftea, pentru a mă vedea live și a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu ești alesul. Agenția m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el și bineînțeles cu personajul destul de bine studiat. Dintre toți colegii actori pe care-i știu, sincer vă spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu.”

Catherine Zeta-Jones este de câteva zile în România. Actrița a ajuns, alături de restul distribuției, și la castelul Peleș, de care a fost impresionată. În ceea ce privește întâlnirea cu faimoasa actriță, George Burcea a declarat că nu își imagina că îi va fi colegă de platou. „Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou.”

Actorul a oferit și câteva detalii despre cum este Catherine Zeta-Jonez pe platourile de filmare. „Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii știu ce fac, le place ceea ce fac și sunt mega profesioniști. Să știți că și Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make-up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-și atinge scopul propus”, a declarat George Burceapentru fanatik.ro.

Proiectul va fi difuzat de Netflix și se concentrează pe personajul Wednesday, iar filmările se desfășoară în mai multe locații, printre care o casă veche din centrul Bucureștiului, dar și studiourile de la Buftea.

Citește și:
Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte primele sezoane ale emisiunii Asia Express'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video