Andreea Bălan se lansează în business. Ce afaceri plănuiește cântăreața

Andreea Bălan se lansează în lumea afacerilor. Cântăreața a dezvăluit faptul că deja a plănuit lansarea unor produse și că își calculează cu atenție debutul în business.

Andreea Bălan se lansează în business. Ce afaceri plănuiește cântăreața

Andreea Bălan se lansează în lumea afacerilor. După numeroasele succese profesionale, Bălan reușind să rămână în lumina reflectoarelor și să aibă o carieră muzicală extrem de apreciată, care durează din 1998, atunci când a debutat alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, și după ce a devenit, în timp, și un influencer remarcabil, care are numeroase contracte de imagine cu felurite produse, artista e pregătită de pasul următor.

Așa că nu e de mirare faptul că Andreea Bălan se lansează în business. Revenită de curând dintr-o vacanță în Emiratele Arabe Unite alături de fiicele ei din căsnicia cu actorul George Burcea, Ella și Clara, Bălan a povestit într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars că nu are de gând să stea degeaba, așteptând, ca alți artiști, vremuri mai bune pentru reîntoarcerea concertelor cu public. De altfel, lipsa concertelor din perioada pandemiei nu a afectat-o pe Bălan la fel de tare ca pe alți artiști locali, date fiind multiplele ei deal-uri cu diferite brand-uri care îi cer să le promoveze produsele în fața numerosului ei public din online. Andreea Bălan este urmărită de peste 2,5 milioane de fani pe Facebook, de 1,5 milioane de oameni pe Instagram, și aproape 500.000 îi urmăresc vlogurile și lansările de piese pe YouTube.

Cu un public atât de numeros și de fidel, care cu siguranță o va susține în continuare, faptul că Andreea Bălan se lansează în afaceri nu poate să însemne decât succes și în acest domeniu, de la bun început.

„Da, vreau să mă lansez în lumea afacerilor. (…) O să încep două business-uri în care o să mă implic foarte mult.”, a declarat Bălan, menționând, fără să dea prea multe detalii, că este vorba despre lansarea unor produse sub propriile brand-uri.

Citește și:
Estera și Lidia Buble, din nou împreună după aventura Asia Express. Cum și-au petrecut timpul cele două surori?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people