Andreea Antonescu vorbește conflictele cu Andreea Bălan din perioada trupei Andre

Andreea Antonescu a spus adevărul despre conflictele care ar fi existat între ea și Andreea Bălan în urmă cu mai mulți ani.

Andreea Antonescu vorbește conflictele cu Andreea Bălan din perioada trupei Andre

Fără îndoială, trupa Andre este considerată un real fenomen pentru scena muzicală din România, iar nenumăratele concerte și câștigarea mai multor discuri de platină și de aur pentru vânzări demonstrează acest lucru. Piesele lansate de către Andreea Bălan și Andreea Antonescu făceau furori în anii 2000, însă cele două artiste nu au fost ocolite și de anumite situații grele pe care le-au întâmpinat în carieră.

Timp de mai mulți ani la rând, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au refuzat să vorbească una cu celalată din cauza neînțelegerilor care erau între ele. Invitată în emisiunea „În Oglindă” realizată de Mihai Ghiță, Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care au circulat în presă în urmă cu mai mulți ani cu privire la conflictele pe care le-ar fi avut cu Andreea Bălan.

„Ne-am spus cuvinte grele, de multe ori aveam momente în care intram supărate pe scenă, apoi aveam momente în care, săptămâni întregi sau luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam. Aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este normală atitudinea noastră, că n-ar trebui să ne purtăm așa, că n-ar trebui să avem genul ăsta de relație. Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta.”

Andreea Antonescu a ținut să lămurească speculațiile potrivit cărora între ea și Andreea Bălan ar fi existat incidente violente.

„Tu crezi că toate discuțiile alea legate de bătăile dintre noi, o bătaie propriu-zisă între noi două nu a existat. Acum zâmbesc, dar pe vremea aceea erau tragedii. S-a scris că ne-am și bătut, nu a fost adevărat. Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă, se așeza strategic pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă. Eu dacă eram supărată luam microfonul și dădeam. Și ea la fel.”

Andreea Antonescu recunoaște că ea și Andreea Bălan au făcut față momentelor tensionate pe care le-au întâmpinat atât în carieră, cât și ea în viața personală.

„Acum stăm și râdem amândouă. Noi nu mai voiam să fim una lângă alta, dar, ce mi-a plăcut foarte tare în relația cu Andreea a fost competitivitatea dintre noi două, dorința fiecăreia de a acapara publicul și de a da ce e mai bun”, a adăugat Andreea Antonescu în emisiunea „În Oglindă.”

Citește și:
Prima reacție a Alexiei Eram după apariția clipului în care Mario Fresh se sărută cu Mira

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people