Prima reacție a Alexiei Eram după apariția clipului în care Mario Fresh se sărută cu Mira

Apariția clipului în care Mario Fresh se sărută cu Mira a stârnit o grămadă de discuții în spațiul online.

Prima reacție a Alexiei Eram după apariția clipului în care Mario Fresh se sărută cu Mira

Atât Mira, cât și Mario Fresh au fost rezervați și nu au oferit foarte multe detalii cu privire la imaginea care a stârnit atât de multe reacții și controverse, având în vedere că era cunoscut faptul că Mario Fresh are o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Încă de la apariția imaginii, unii dintre fani au susținut că ar putea fi vorba despre o colaborare muzicală, mai ales că în urmă cu câteva luni, cei doi anunțaseră în emisiunea lui Cătălin Măruță că vor filma un videoclip împreună.

Însă, marți, 16 noiembrie, Mira și Mario Fresh au pus capăt zvonurilor apărute conform cărora ar forma un cuplu. Cei doi au lansat o piesă împreună care se numește „Deziubește-mă.”Se spune că timpul vindecă tot…”, a scris Mira pe Instagram, anunțându-și fanii cu privire la piesa lansată. În videoclipul acestei balade puternice, cei doi joacă rolul cuplului ce caută iubirea chiar și atunci când și cel mai mic gram de încredere dispare. Mira și Mario Fresh și-au luat rolurile în serios, comportându-se precum niște actori.

Sărutul controversat dintre Mario Fresh și Mira a dat naștere la multe semne de întrebare, însă, așa cum era de așteptat, fanii au fost foarte curioși să afle cum a reacționat Alexia Eram, iubita cântărețului. Chiar artistul a fost cel care a dezvăluit ce i-a spus fiica Andreei Esca atunci când a văzut scena de dragoste.

„E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei, sunt cuvintele pe care i le-a spus Alexia Eram lui Mario Fresh despre videoclip”, așa cum a declarat cântărețul, invitat fiind într-o emisiune TV.

Cu ocazia lansării clipului, cei doi au organizat o sesiune live de întrebări și răspunsuri, iar Mario Fresh a făcut și câteva precizări cu privire la actuala relație a lui cu fiica Andreei Esca. La începutul lunii octombrie, Mario Fresh și Alexia Eram s-au pozat împreună, arătând fanilor că încă formează un cuplu. Iar acest lucru a fost confirmat și acum de Mario Fresh.

Artistul a declarat că el și Alexia Eram încă mai formează un cuplu, punând capăt zvonurilor cu privire la faptul că s-ar fi despărțit. Mai mult chiar, fiica Andreei Esca a împărtășit și ea cu fanii de pe Instagram noua piesă a iubitului ei, chiar dacă acesta apare în ipostaze romantice alături de Mira.

„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele. Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, spunea Alexia Eram, într-o emisiune TV, în urmă cu câteva luni.

Citește și:
Ana Baniciu, declarații despre nunta cu Edy Kovacs: „Fără Poliție, dacă se poate…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people