Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a dezvăluit care este cea mai mare teamă a ei

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a vorbit despre cele mai mari frici ale sale și despre presiunea constantă de a fi asociată cu imaginea mamei sale, într-un podcast.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a dezvăluit care este cea mai mare teamă a ei

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, este mult mai mult decât pur și simplu copilul unei celebrități locale. Tânăra își croiește deja de câțiva ani o carieră pe cont propriu, drept creatoare de conținut de mare succes, iar în prezent este urmărită pe contul său de Instagram de aproape 700.000 de fani, motiv pentru care poate încheia și contracte de promovare pentru brand-uri și produse. De altfel, business-ul de influencer îi merge atât de bine încât tânăra mărturisea recent că a reușit să își cumpere un apartament din veniturile obținute de ea, doar cu un mic ajutor de la părinți.

Ambițioasă și muncitoare, fiica Andreei Esca a vorbit în cadrul unui podcast despre cele mai mari frici ale sale, dar și despre felul în care se raportează la propria mamă, cu care este, firesc, asociată în mod constant. Se pare că Alexia este terifiată de întuneric, o teamă cu care se luptă încă din copilărie. Dincolo de asta, tânăra este îngrozită de ideea de a fi singură și încearcă să evite pe cât posibil să se afle singură acasă sau să rămână în vreo încăpere întunecată.

„Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric. Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de singurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.”, a declarat fiica Andreei Esca.

Pe de altă parte, ea a povestit și cum se confruntă deseori cu așteptările oamenilor, care nu sunt legate neapărat de persoana sa, ci de faptul că este fiica mamei sale. „Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată.”

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem.”, a mai declarat aceasta.

Citește și:
Mihai Bendeac a părăsit masa juriului la iUmor: „Nu se mai poate!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people