Andreea Esca, declarații despre plecarea de la PRO TV: „Nu sunt atât de deschisă la risc”

Andreea Esca a făcut declarații surprinzătoare despre posibilitatea de a pleca de la postul de televiziune PRO TV.

Andreea Esca, declarații despre plecarea de la PRO TV: „Nu sunt atât de deschisă la risc”

Pe 1 decembrie 1995, Andreea Esca apărea pentru prima dată la pupitrul știrilor de la PRO TV. Vedeta este considerată astăzi una dintre cele mai cunoscute prezențe din televiziunea din România.

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de Marius Manole, ocazie cu care vedeta PRO TV a mărturisit până când își dorește să activeze în televiziune. „Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări se pune mult mai mult preț pe să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă vorbim despre știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă, plăcută ești.” Dar totuși contează, că până la urmă e televiziune, nu e radio.”

Andreea Esca a povestit că și-a dorit la un moment să facă un talk-show, însă acest lucru presupunea mult timp din partea ei, dar și să renunțe la pupitrul știrilor și a abandonat la această idee. „Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că aș vrea să îl fac foarte bine şi asta ar însemna să fac doar show-ul ăsta, să nu fac și știri în același timp. Nu pot să renunț la știri, și atunci am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Pe când o emisiune merge un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu sunt așa confortabilă cu ideea: „Să vedem, la toamnă mai semnăm sau nu?”. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul nedeterminat.”

În ceea ce privește relația cu colegii săi, vedeta a dezvăluit că este dură și că tratează lucrurile cu foarte mare seriozitate și profesionalism. „Sunt dură cu colegii mei la fel cum sunt cu mine. Funcționez după principiul „râdem, glumim, dar nu părăsim incinta.” Sunt amuzantă, dar când e să facem treabă, o facem. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere”, a adăugat Andreea Esca în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde.”

Citește și:
Primele imagini cu soțul prezentatoarei TV Magda Pălimariu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people