Andreea Esca, declarații emoționante despre fiul ei, Aris, care a plecat la studii în străinătate: „A fost mai greu decât am crezut”

Aris, fiul Andreei Esca, a plecat să studieze la o facultate din Barcelona, iar prezentatoarea TV este mândră de alegerea lui.

Andreea Esca, declarații emoționante despre fiul ei, Aris, care a plecat la studii în străinătate: „A fost mai greu decât am crezut”

Andreea Esca are toate motivele să fie mândră de fiul ei. Aris, în vârstă de 18 ani, a absolvit anul acesta liceul și a fost admis la o facultate de business din Barcelona. Vedeta PRO TV a împărtășit câteva detalii despre momentul în care fiul ei a plecat să studieze în străinătate.

Andreea Esca a declarat într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță” că este mândră de alegerea pe care a făcut-o fiul ei și că nu se aștepta ca el să se acomodeze atât de ușor. „Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceu, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el.”

Vedeta a povestit că Aris nu locuiește singur, ci împreună cu un coleg, și s-a asigurat că fiul ei va avea parte de toate lucrurile necesare pentru această schimbare. „Am stat câteva zile cu el. I-am luat și aspirator, fier de călcat și alte lucruri de acest gen, un covor, plapumă, pernă, lenjerie pentru pat, din astea de care ai nevoie într-o casă. Locuiește într-un apartament cu un coleg și împart toate aceste lucruri.”

Andreea Esca a dezvăluit că a fost greu momentul în care fiul ei a plecat la studii, deși nu se aștepta să fie așa, mai ales că și fiica ei, Alexia, în vârstă de 21 de ani, a făcut facultatea în străinătate, urmând cursurile unei universități din Londra. „Nu sunt genul care să spună dacă plânge. A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, ci prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie. Am crezut că va fi mai ușor momentul pentru că deja aveam antrenament, dar a fost mai greu. Poate pentru că îmi dădeam seama că într-adevăr nu mai e niciun copil în casă.”

În același interviu, Andreea Esca a adăugat că Aris a avut parte de toată susținerea ei. „Eu i-am spus că trebuie să meargă pentru că mă gândeam că e mult mai bine pentru el să fie în altă parte, să se obișnuiască, să fie de unul singur și independent. E mult mai ușor să faci asta în altă țară decât în același loc cu părinții. Mai ales că, în cazul nostru, nu se punea problema să meargă într-un alt oraș, să stea la cămin și atunci cred că e benefic.”

Citește și:
Emma Răducanu, apariție spectaculoasă și un nou rol, în afara lumii tenisului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people