Andreea Esca, mărturisiri despre relația cu soțul ei: „Nu suntem în stare să ținem supărarea”

Andreea Esca a făcut declarații inedite despre relația pe care o are cu soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram. Ce a dezvăluit vedeta PRO TV?

Andreea Esca, mărturisiri despre relația cu soțul ei: „Nu suntem în stare să ținem supărarea”

Andreea Esca este poate cel mai cunoscut nume din televiziunea din România, ea prezentând de mai bine de 25 de ani principalul jurnal de știri al postului PRO TV. Dincolo de viața profesională, vedeta și omul de afaceri Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia.

Recent, Andreea Esca a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei într-un interviu pentru Ciao.ro. Vedeta PRO TV a mărturisit cu această ocazie că Alexandre Eram a surprins-o cu mai multe gesturi romantice și că este atent la nevoile ei. „A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: „Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!”, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe.”

Când vine vorba de momentele dificile care apar în orice cuplu, Andreea Esca a spus deschis că ea și partenerul ei nu poartă ranchiună, ceea ce pare să fie secretul din spatele căsniciei lor fericite. „Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta.”

Debutul în televiziune al Andreei Esca a avut loc când aceasta avea 19 ani și a prezentat tot un jurnal de știri. În urmă cu aproape 30 de ani Andreea Esca s-a angajat la Soti TV, primul post de televiziune independent din România, iar la vremea respectivă era brunetă, cu păr lung și ondulat. Ea prezenta atunci un buletin de ştiri alături de Răzvan Dumitrescu, Adrian Munteanu şi Laura Spiru. În plus, înainte de a deveni imaginea postului PRO TV, Andreea Esca a avut ocazia să vadă și cum se lucrează în redacția popularului post de televiziune CNN, chiar în Statele Unite, alături de studenți din întreaga lume.

Citește și:
Detalii inedite despre relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman. Ce au dezvăluit cei doi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people