Cum poartă cei mai cool influenceri ai momentului culorile puternice?

Inspiră-te de la influenceri precum Pernille Teisbaek, Caro Daur sau Inna și poartă și tu cele mai puternice culori în această vară.

Întotdeauna am avut o reținere atunci când printre trendurile cele mai importante ale unui sezon se aflau culorile flashy, însă de când văd că cele mai cool influencer-ițe de pe Instagram le mixează impecabil, prind și eu curaj. Așadar am investit într-un costum de baie galben, într-o pereche de papuci verzi și într-o rochie de plajă roșie. Și da, port toate aceste piese în aceeași ținută!

Iată de la cine m-am inspirat:

1. Pernille Teisbaek @pernilleteisbaek

Modelul kitten heel portocaliu de la Prada a făcut vâlvă în lumea modei și evident că a devenit sold out imediat. Pernille a ales să poarte pantofii aceștia cu o fustă mini în aceeași nuanță și un pulover tricotat într-o culoare neutră. Ținuta arată impecabil, fără greșeală!

2. Leonie Hanne @leoniehanne

Turcoazul este o nuanță perfectă pentru un look de plajă. Unele dintre voi veți spune că a ales prea multe piese turcoaz în aceeași ținută. Dar având în vedere că a decis să introducă și albul în stylingul ei, turcoazul își pierde din intensitate și ținuta capătă armonie.

3. Inna @inna

Body-ul futurist al Innei arată spectaculos cu coafura retro pe care a ales-o artista. Poartă și tu unul similar cu o perecehe de jeanși scurți sau lungi dar cu talie înaltă și o pereche de kitten heels ascuțiți într-o altă culoare puternică.

4. Evangeline Smyrniotaki @styleheroine

Evangeline este cunoscută pentru fotografiile artistice pe care le realizează și de fiecare dată mă surprinde cum reușește să stilizeze piese care la prima vedere nu par spectaculoase dar atunci când le poartă ea devin. Un exemplu foarte potrivit este chiar costumul de baie mov pe care l-a asortat cu o geantă retro și o pereche de ochelari de soare cat eye. Ei bine, această piesă a căpătat stil!

5. Nina Sandbech @ninasandbech

Are unul dintre cele mai colorate conturi de Instagram din lumea modei și este realmente o sursă de inspirație pentru cele care vor să adopte un astfel de stil. Roșul și verdele flashy nu se potrivesc în teorie, însă ținuta din imagine este fără cusur.

6. Caro Daur @carodaur

De cele mai multe ori ne gândim că o ținută de seară ar trebui să fie într-o culoare închisă, neutră, sau roșie. Cine ar fi crezut că și galbenul este o variantă? Ei bine, Caro Daur ne-o demonstrează.

7. Viky Rader @vikyandthekid

Da, compleurile sunt foarte moderne! Viky este super stylish în aceste piese, ambele verzi din același material, iar pălăria oversized îi dă acel je ne sais quoi tipic franțuzes ținutei alese.

Citește și:

Instastyle: Under the sun

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion