Regina Elisabeta a II-a, dezvăluiri îngrijorătoare despre starea sa de sănătate

„Abia mă pot mișca”, a recunoscut Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a, dezvăluiri îngrijorătoare despre starea sa de sănătate

Regina Elisabeta a II-a a avut ieri prima apariție publică de când Prințul Andrew a ajuns la un acord în procesul de abuz sexual în care a fost implicat. Aceasta s-a întâlnit la castelul Windsor cu generalul-maior Eldon Millar şi cu predecesorul acestuia, contraamiralul James Macleod.

Deși zâmbitoare, Regina Elisabeta a II-a părea extrem de slăbită, chiar ea recunoscând că se deplasează cu greu.

„Aşa cum puteţi vedea, abia mă pot mişca”, a spus Regina Elisabeta a II-a, care a fost nevoită să folosească un baston.

În urmă cu o săptămână, aceasta a fost suspectă de Covid-19, după ce a intrat în contact cu fiul său, Prințul Charles, care a fost testat pozitiv. Palatul Buckingham a declarat că Regina nu prezintă simptome, însă a refuzat să dezvăluie rezultatul testului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Regina Elisabeta a II-a a declarat la începutul anului 2021, că a primit prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus. Din nou, Palatul Buckingham a refuzat să ofere detalii despre celelalte doze, susținând că nu comentează asupra unor chestiuni medicale private. În schimb, Prințul Charles și soția sa, Camilla, au dezvăluit în luna decembrie că au primit dozele booster.

În ceea ce îl privește pe cel de-al doilea fiul al Reginei, Prințul Andrew, acesta a încheiat recent un acord care pune capăt procesului în care era acuzat de agresiune sexuală. Potrivit rapoartelor, Regina Elisabeta a II-a va oferi bani pentru a plăti o parte din cheltuielile de proces ale Prințului Andrew. Sursele spun că suma totală pe care victima și organizația ei de caritate o vor primi va depăși de fapt 12 milioane de lire sterline, fondurile provenind de la proprietatea regală privată a Ducatului de Lancaster, a cărei valoare a crescut recent cu 1,5 milioane de lire sterline la peste 23 de milioane de lire sterline.

Deși acordul nu conținea nicio admitere formală a răspunderii din partea lui Andrew sau scuze, acesta spunea că acum acceptă că Virginia Giuffre a fost o victimă. De asemenea, a spus că prințul a acceptat că Giuffre, acum în vârstă de 38 de ani, a fost supusă unor „atacuri publice neloiale” și că nu a intenționat niciodată să „defăimească persoana ei.”

De asemenea, Prințul Andrew va înmâna acum o sumă mare de bani acesteia și a fost de acord să facă o „donație substanțială” organizației sale de caritate în sprijinul drepturilor victimelor agresiunii sexuale.

Citește și:
Camilla va avea titlul de Regină Consoartă. Anunțul neașteptat făcut de Regina Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video