Kate Middleton și Prințul William, pregătiți să își mărească familia?

Kate Middleton își dorește al patrulea copil, însă Prințul William nu pare prea încântat de această idee.

Kate Middleton și Prințul William, pregătiți să își mărească familia?

Aflată într-o vizită oficială în Danemarca, Kate Middleton a vorbit despre posibilitatea ca ea și Prințul William să devină din nou părinți. Discutând cu mai mulți părinți și copiii acestora, Ducesa de Cambdrige a declarat că ori de câte ori se află în compania unui bebeluș, se gândește serios la ideea de a-și mări familia.

„William mereu se îngrijorează când întâlnesc un copil cu vârsta mai mică de un an. Vin acasă și îi spun: „Hai să mai facem unul”, a mărturisit Kate.

Însă, se pare că Prințul William nu este la fel de încântat de această idee. „Nu îi mai dați idei soției mele”, a glumit William luna trecută, când, în cadrul unei vizite la un spital din Lancashire, un cuplu a rugat-o pe Kate să le țină în brațe bebelușul pentru a le face o poză.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Săptămâna aceasta, Ducesa de Cambridge a făcut o vizită la LEGO Foundation Playlab de la University College Copenhaga. Soția Prințului William s-a întâlnit cu echipa care conduce programul de învățare inedit, un parteneriat între cele șase colegii universitare din Danemarca și Fundația LEGO, menit sa îmbunățească abordarea creativă și experimentală a copiilor asupra învățării.

Aflată la locul de joacă pentru copii, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, nu a ratat ocazia și s-a dat pe un tobogan uriaș din clădire. Kate Middleton și-a folosit o mână pentru a se echilibra și a se ridica, ceea ce nu a fost o ispravă ușoară, având în vedere că purta tocuri.

„În spiritul unde mă aflu, a trebuit să fac asta”, a spus Kate.

Ducesa de Cambridge s-a alăturat apoi unui grup de studenți care iau parte la activități ca parte a învățării lor. Ea a folosit blocuri LEGO, originare din țara scandinavă, pentru a-și anunța călătoria în Danemarca la începutul acestei luni. Biroul ei de la Palatul Kensington a lansat o postare pe rețelele sociale în care o arată pe Kate creând un steag danez din populara jucărie pentru copii.

Pe parcursul celor două zile, Kate Middleton va petrece timp învățând cum Danemarca „a creat o cultură favorabilă pentru dezvoltarea timpurie a copilăriei, în special cum a promovat bunăstarea mintală a sugarului alături de sănătatea fizică și cum valorifică puterea naturii, relațiile și învățarea jucăușă în primii cinci ani de viață”, a anunțat Palatul Kensington.

Citește și:
Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry, la un restaurant din Santa Barbara. Imaginile au devenit virale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video