Kate Middleton, într-o ipostază rară! Ce a făcut soția Prințului William într-o vizită în Danemarca

Kate Middleton a surprins în cea mai recentă vizită a ei în Danemarca. Soția Prințului William a vizitat un loc de joacă pentru copii, unde s-a dat pe un tobogan uriaș.

Kate Middleton, într-o ipostază rară! Ce a făcut soția Prințului William într-o vizită în Danemarca

Kate Middleton se află într-o vizită importantă în Danemarca pentru a afla mai multe despre bunăstarea copiilor. Ducesa de Cambridge a făcut o vizită la LEGO Foundation Playlab de la University College Copenhaga. Soția Prințului William s-a întâlnit cu echipa care conduce programul de învățare jucăuș, un parteneriat între cele șase colegii universitare din Danemarca și Fundația LEGO, menit a îmbunătăți abordarea creativă și experimentală a copiilor asupra învățării.

Kate Middleton s-a dat pe un tobogan uriaș în vizita din Danemarca

Aflată la locul de joacă pentru copii, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, nu a ratat ocazia și s-a dat pe un tobogan uriaș din clădire. Kate Middleton și-a folosit o mână pentru a se echilibra și a se ridica, ceea ce nu a fost o ispravă ușoară, având în vedere că purta tocuri.

„În spiritul unde mă aflu, a trebuit să fac asta”, a spus Kate fotografilor.

Ducesa de Cambridge s-a alăturat apoi unui grup de studenți care iau parte la activități ca parte a învățării lor. Ea a folosit blocuri LEGO, originare din țara scandinavă, pentru a-și anunța călătoria în Danemarca la începutul acestei luni. Biroul ei de la Palatul Kensington a lansat o postare pe rețelele sociale în care o arată pe Kate creând un steag danez din populara jucărie pentru copii.

Deși este o ipostază rară în care este surprins un membru al familiei regale, Kate nu este singura care se bucură de astfel de activități. Înainte ca tatăl Reginei Elisabeta să fie încoronat rege George al VI-lea, el a fost fotografiat pe un dispozitiv la expoziția de la Wembley în 1925.

Vizita de două zile a lui Kate în Danemarca va evidenția fundația ei Early Year și va onora anul jubiliar de platină al Reginei Elisabeta. Pe parcursul celor două zile, Kate va petrece timp învățând cum Danemarca „a creat o cultură favorabilă pentru dezvoltarea timpurie a copilăriei, în special cum a promovat bunăstarea mintală a sugarului alături de sănătatea fizică și cum valorifică puterea naturii, relațiile și învățarea jucăușă în primii cinci ani de viață„, a anunțat Palatul Kensington.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people