Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Andreea Esca a vorbit cu sinceritate despre fiica ei și relația acesteia cu Mario Fresh.

Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Andreea Esca și omul de afaceri Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia. Prezentatoarea TV a făcut recent declarații sincere despre fiica ei, dar și despre relația acesteia cu Mario Fresh.

Prezentatoarea știrilor Pro TV a vorbit într-un interviu recent despre relația pe care o are cu fiica ei, Alexia Eram , dezvăluind că se înțeleg foarte bine, sunt bune prietene, însă, așa cum este normal, mai există și unele certuri.

„Suntem prietene, ne certăm ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri”, a declarat Andreea Esca, citată de fanatik.

În ceea ce privește relația pe care fiica sa o are de ani buni cu Mario Fresh, Andreea Esca a mărturisit că evită să se implice în viața personală a fiicei sale, preferând să o asculte pe Alexia și nu să își impună ea părerea.

„Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!”, a mai dezvăluit prezentatoarea.

Recent, Andreea Esca și fiica ei, Alexia, au vorbit în podcast-ul „Cu inima la vedere”, care este o producție Hope and Homes for Children, găzduit de jurnalista Amalia Enache, despre relația dintre cele două. Alexia, în vârstă de 21 de ani, este acum influencer și se bucură de comunitatea numeroasă pe care o are astăzi pe rețelele de socializare, însă înainte a fost implicată într-o serie de producții care au ajutat-o să își câștige notorietatea.

„Prima oară am început cu I love Violeta, serialul, atunci a fost prima oară când am ieșit așa puțin. Am avut o emisiune la Disney. Au fost mai multe episoade pentru copii. Atunci mi-am făcut primii fani copii. Am mers la concert. Eram așa, liniștită, am intrat la concert și la un moment dat s-a făcut un cerc imens și le-am semnat pe piele, pe tricouri. Și după aia am făcut o pauză, pentru că aveam de învățat și la mine la școală nu aveai cum să faci și social media, eu am făcut și dans, dar am renunțat. De fapt am început în ultimii doi ani de liceu cu Instagram, și apoi cu YouTube după ce am dat Bac-ul. Am zis că altfel nu puteam să fac treabă serioasă”, a povestit Alexia.

În același podcast, Andreea Esca a dezvăluit cum se raportează la celebritatea de care are parte Alexia.

„Eu nu mi-am dat seama că îi place neapărat sau că va face din asta o profesie pentru moment. Dar mă bucur că îi face plăcere și mă bucur foarte mult că este extrem de serioasă. Face lucrurile pas cu pas, e foarte organizată, până la capăt, până îi iese cum trebuie. E mai rău decât mine. Și, dacă ar fi să comparăm cu ce făceam eu la vârsta ei… Mi se pare că muncește mult mai mult decât mine la vârsta ei”, a declarat Andreea Esca.

Citește și:
Antonia face dezvăluri despre începutul relației cu Alex Velea: „Știam că oamenii judecă ușor'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people