Prințesa Charlotte, moment adorabil la parada Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost surprinși copiii Ducilor de Cambridge

Prințesa Charlotte a atras atenția la parada din prima zi a Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințesa Charlotte, moment adorabil la parada Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cum au fost surprinși copiii Ducilor de Cambridge

Jubileul de Platină alReginei Elisabeta a II-aa început cu o paradă spectaculoasă, la care au participat și copiii Ducilor de Cambridge. Aceștia au fost văzuți în trăsura regală către Horse Guards Parade, iar un gest inedit făcut de Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, a tras atenția. Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton „l-a certat” pe fratele ei mai mic, Louis, în vârstă de 4 ani, după ce a făcut cu mâna mulțimii.

Copiii lui Kate Middleton și aiPrințului Williamși-au făcut joi debutul cu trăsura la Trooping the Colour, celebrarea publică anuală. Micuții au mers împreună în prima trăsură din procesiune alături de mama lor, Kate Middleton, și de Camilla, Ducesa de Cornwall.

Prințesa Charlotte a atras atenția la parada cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Prințul George a impresionat și el, fiind îmbrăcat într-un costum elegant, cămașă albă cu guler și cravată albastră. Prințesa Charlotte a purtat o rochie albastră cu mâneci transparente, iar părul l-a avut prins discret în două cozi. Fratele lor mai mic, Prințul Louis, a arătat adorabil într-un ansamblu alb și albastru de inspirație marinărească pe care tatăl său, Prințul William, l-a purtat la Trooping când era mic.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

În timp ce trăsura a înaintat pe străzile din Londra, George, Charlotte și Louis au salutat cu entuziasm oamenii adunați pentru parada cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, se pare că Prințul Louis a fost ceva mai entuziasmat și agitat decât frații săi, motiv pentru care sora lui mai mare, Prințesa Charlotte, i-a atras atenția asupra gestului său: „Nu mai face cu mâna!”, i-a spus aceasta mezinului familiei. Totuși, acesta nu a părut interesat de comentariul prințesei și a continuat să salute mulțimea cu aceeași bucurie.

Regina Elisabeta a II-a, primul monarh din Marea Britanie care sărbătorește 70 de ani în serviciu

Regina Elisabeta a II-a a declarat că este „inspirată” de bunăvoința națiunii în momentul în care au început festivitățile pentru Jubileul său de Platină. Într-un mesaj emoționant, a mulțumit publicului pentru organizarea evenimentelor și a spus că vor fi create „multe amintiri fericite”. Milioane de oameni se pregătesc pentru petrecerile de stradă pentru a marca cei 70 de ani de domnie ai monarhului, în cele patru zile de sărbătoare.

Pe lângă sărbătorile comunitare din întreaga țară, există o serie de evenimente oficiale, începând cu parada Trooping the Colour de joi și terminând duminică cu un Jubilee Pageant în Londra. Majestatea Sa Regina va deveni primul monarh britanic care sărbătorește un Jubileu de Platină, după 70 de ani în serviciu. Celebrarea va avea loc între 2 și 5 iunie, fiind vorba despre 3.520 de evenimente publice și 3.514 petreceri în stradă. Astfel, Jubileul de Platină va fi marcat prin omagii, expoziții, concerte și concursuri de tot felul, în timp ce străzile sunt decorate pentru sărbătoare.

Citește:
Prințesa Charlene și Prințul Albert, apariție elegantă pe circuitul Grand Prix de la Monaco

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people