Prințesa Charlene și Prințul Albert, apariție elegantă pe circuitul Grand Prix de la Monaco

Prințesa Charlene și Prințul Albert au participat în acest weekend la cursele de Formula 1 de la Monaco.

Prințesa Charlene și Prințul Albert, apariție elegantă pe circuitul Grand Prix de la Monaco

Cuplul regal și-a făcut apariția pe circuitul Grand Prix de la Monaco în acest weekend, Prințesa Charlene atrăgând toate privirile. Soția Prințului Albert a fost surprinsă alături de Prințesa Gabriella la cursele de Formula 1, evenimentul Grand Prix fiind considerat de mult timp bijuteria sportivă a coroanei.

Prințesa Charlene și Prințul Albert au fost prezenți pe circuitul Grand Prix de la Monaco

Marcând revenirea anuală a celui mai plin de farmec eveniment de weekend al curselor, Prințul Albert și Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, au stat la marginea pistei înainte de probele cronometrate de sâmbătă. În timpul plimbării lor informale, cuplul, fără copiii lor, a mulțumit voluntarilor, a salutat fanii și s-a amestecat cu piloții și celebritățile.

sursa: Profimedia

La doar o lună de la prima sa apariție publică după ce a revenit în Monaco, Prințesa Charlene, potrivit observatorilor locali, a părut din ce în ce mai sigură și mai încrezătoare. Vizitând padocuri de curse familiare, Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, care mai devreme în cursul zilei a condus pe traseu pentru un videoclip de pe YouTube, și Charlene au petrecut mult timp discutând cu piloți precum Sebastian Vettel și Charles Leclerc, rezident în Monaco.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La standul lui Leclerc de la Team Ferrari, atât Albert, cât și Charlene au petrecut mult timp și au râs alături de Patrick Dempsey, pasionat de curse. Actorul din „Anatomia lui Grey” și prințesa au o legătură care implică trecutul Grand Prix și cursele de anduranță de 24 de ore de la Le Mans. Charlene s-a bucurat, în mod tradițional, de splendoarea și farmecul evenimentului de weekend.

sursa: Profimedia

Charlene a lipsit de la evenimentul de anul trecut

Absența sa de la Marele Premiu de anul trecut, o anulare anunțată oficial în ultimul moment, a fost pentru mulți primul semn că problemele sale de sănătate erau mai îngrijorătoare decât se credea. Charlene s-a îmbolnăvit pentru prima dată în timp ce se afla în Africa de Sud în mai 2021 pentru ceea ce fusese planificat ca o scurtă vizită de 10 zile în țara sa natală.

Cei doi membri ai familiei regale s-au întors duminică pentru a urmări ediția din acest an a unei curse inaugurate în 1929 de bunicul prințului. Cel mai apropiat eveniment de curse, Marele Premiu al Principatului Monaco este, de asemenea, o tradiție unică a familiei Grimaldi, care în acest an va adăuga o altă notă istorică: primul tur de pistă al Prințului Jacques.

Citește și:
amfAR Cannes Gala 2022: Cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video