Prințesa Charlene de Monaco, noi declarații despre starea sa de sănătate

„A fost un drum lung, dificil și dureros”, a mărturisit Prințesa Charlene de Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco, noi declarații despre starea sa de sănătate

Prezentă la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo, Prințesa Charlene de Monaco a vorbit pentru prima oară de când s-a întors acasă despre starea sa de sănătate și despre procesul de recuperare, pe care l-a descris ca fiind unul „lung, dificil și dureros.” Soția Prințului Albert s-a întors în Monaco la începutul lunii martie, după ce a petrecut patru luni într-o clinică din Elveția, unde a primit un tratament specializat pentru oboseală extremă.

„Când m-am întors în principat, mi-am canalizat toată energia asupra copiilor mei, soțului meu și asupra stării mele de sănătate, fiindcă acestea sunt prioritățile mele. Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă grăbesc. A fost un drum lung, dificil și dureros. Azi mă simt mai calmă”, a declarat Prințesa Charlene de Monaco pentru Monaco Matin.

În 2021, Prințesa Charlene de Monaco a stat mai mult în Africa de Sud. Deși presa tabloidă a susținut constant că plecarea ei din Monaco ar fi avut legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco, sursele de la palat au pus absența îndelungată pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care a necesitat multiple operații.

O sursă apropiată a declarat că Prințesa Charlene de Monaco „nu a putut consuma mâncare solidă în ultimele șase luni din cauza tuturor intervențiilor medicale pe care le-a suferit. A putut să se hrănească doar cu lichide cu ajutorul unui pai, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea pe care o avea.”

Potrivit sursei, Prințesa Charlene de Monaco „nu suferă de o problemă gravă de sănătate mintală.”

„E obosită din cauza celor șase luni de operații și a incapacității de a se hrăni cum trebuie. Și i-a fost extrem de dor de copiii ei și de soțul său în toată această perioadă în care a fost nevoită să rămână în Africa de Sud.”

La începutul acestei luni, Prințesa Charlene de Monaco a participat alături de soțul ei, Prințul Albert, și de gemenii lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, la E-Prix, un eveniment care marchează începutul sezonului de curse din Monaco. Aceasta a fost prima sa apariție publică de când s-a întors la Monaco. După acest eveniment, Prințesa a mai fost văzută și la Turneul de rugby Saint Devote, precum și la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo. Conform unui ziar local, citat de publicația People, revenirea Prințesei Charlene la activitățile publice a reprezentat „un eveniment așteptat în principat de multe, multe luni.”

Citește și:
Prințul William, declarații cu lacrimi în ochi despre moartea mamei sale, Prințesa Diana

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people