Prințul Albert de Monaco i-ar fi plătit Prințesei Charlene 12 milioane de euro, pentru a se asigura că își îndeplinește îndatoririle regale

Prințul Albert de Monaco i-ar fi plătit Prințesei Charlene suma de 10 milioane de lire sterline pentru a-și respecta îndatoririle regale cel puțin în următorul an.

Prințul Albert de Monaco i-ar fi plătit Prințesei Charlene 12 milioane de euro, pentru a se asigura că își îndeplinește îndatoririle regale

Prințul Albert de Monaco a semnat un „contract ultra-confidențial” pentru a-i plăti soției sale Charlene, care se confruntă cu probleme de sănătate, suma de 12 milioane de euro pe an pentru a-și îndeplini îndatoririle regale.

Principalele canale media franceze au relatat că suveranul, în vârstă de 64 de ani, al principatului mediteranean, face tot posibilul pentru a o păstra pe prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, „alături de el la evenimentele publice„. Prințesa Charlene s-a întors în Monaco de aproximativ o lună, după ce a fost internată mai mult timp într-o clinică din Elveția.

Prințesa Charlene ar primi 10 milioane de lire sterline pe an de la soțul ei

Marile posturi franceze specializate în știri despre celebrități au declarat că reapariția bruscă a lui Charlene în weekend a fost urmărită îndeaproape. Publicația Voici a susținut că întoarcerea prințesei nu a venit cu orice preț, ci cu condiția ca soțul ei să îi plătească 10 milioane de lire sterline pe an pentru a rămâne în atenția publicului.

„Dar prințesa nu s-a întors cu orice preț. Ea l-ar fi pus pe soțul ei să semneze un contract ultraconfidențial. Condițiile includ ca Albert să-i plătească lui Charlene 12 milioane de euro pe an.”, a scris publicația menționată.

Monarhul ar fi obligat să își respecte îndatoririle regale

Dezvăluirile au fost urmărite de publicația rivală Paris Match Belgia, care scrie: „Prințul Albert ar plăti el însuși o sumă frumușică prințesei pentru ca aceasta să apară alături de el la evenimentele publice”. Printre evenimentele la care Charlene ar putea fi acum obligată prin contract să participe se numără Marele Premiu de Formula 1 din 29 mai și balul caritabil Rose, care a fost reprogramat de la 19 martie la 8 iulie.

Palatul Regal din Monte Carlo refuză să discute aranjamentele financiare specifice, dar principatul plătește aproximativ 40 de milioane de lire sterline pe an pentru a acoperi costurile de funcționare a instituției. Cu toate acestea, membrii familiei regale nu sunt funcționari salariați, ceea ce înseamnă că Charlene ar depinde de Albert.

Soția Prințului Albert s-a confruntat cu probleme de sănătate severe

Cele mai recente afirmații vin în mijlocul unei perioade turbulente pentru, care a început la începutul anului 2021, când Charlene a părăsit națiunea mediteraneană pentru Africa de Sud, țara în care a crescut. Nu se știe exact când a plecat, dar era cu siguranță în țară în martie, când a fost fotografiată la memorialul pentru regretatul monarh Zulu, regele Goodwill Zwelithini, la Palatul Regal KwaKhethomthandayo.

Aceasta programase o ședere de câteva săptămâni, când a fost raportată ca suferind de o infecție gravă a sinusurilor și a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale, susținând că sfatul medicului, combinat cu dificultățile legate de restricțiile de călătorie ale Covid, au împiedicat-o să se întoarcă acasă.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people