Prințul Albert de Monaco, diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară

Prințul Albert de Monaco a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară, a transmis Palatul Princiar.

Prințul Albert de Monaco, diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară

Prințul Albert de Monaco a fost diagnosticat pentru a doua oară cu Covid-19, a confirmat ieri Palatul.Alteța regalăa contractat din nou virusul după ce în martie 2020 a fost primul şef de stat care s-a infectat cu coronavirus, notează DailyMail.

Prințul Albert de Monaco, diagnosticat cu Covid-19 a doua oară

Oficialii au transmis că Prințul Albert de Monaco nu prezintă simptome grave și va continua să lucreze de la distanță. Nu a fost confirmat dacăPrințesa Charlene, care s-a întors recent la Monaco după ce a petrecut o perioadă într-un centru de tratament, sau gemenii lor în vârstă de șapte ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, au contractat virusul.

„Palatul Princiar anunță că Alteța Sa Prințul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv pentru COVID-19.”, arată un comunicat oficial al palatului.

Una dintre cele mai recente apariții publice ale lui Albert a fost în cadrulceremoniei de comemorarea Ducelui de Edinburgh la Westminster Abbey luna trecută, la care a participat fără soția sa. Palatul a confirmat că nu există nicio îngrijorare privind starea de sănătate a monarhului și că acesta va fi în contact permanent cu medicii săi, respectând în același timp izolarea.

Prințul Albert de Monaco era așteptat aseară la Gala Stony Brook din New York, însă nu a fost prezent. Este a doua oară când monarhul este diagnosticat cu Covid-19. Acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu doi ani, prin aceeași perioadă cu Prințul Charles, care a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru a doua oară în luna februarie a acestui an.

În luna decembrie a anului 2020, Prințul Albert de Monaco a povestit despre oboseala fizică prin care a trecut și simptomele cu care s-a confruntat în timpul infecției cu coronavirus. Acesta a resimțit efectele bolii o perioadă mai lungă, însă a reușit să se recupereze.

„A fost cu adevărat doar o experiență cu oboseala fizică, de genul celei care apare atunci când ai făcut prea multe sau când ești la finalul unei boli. Acest virus te însoțește o perioadă destul de lungă”, a spus atunci Prințul Albert de Monaco.

Anunțul că Prințul Albert de Monaco a fost diagnosticat cu Covid-19 vine la scurt timp după ce soția lui, Prințesa Charlene, s-a întors în principat după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Aceasta ar fi fost internată într-o clinică privată din Elveția la sfârșitul lunii noiembrie, la câteva zile după ce s-a întors la Monaco, după o absență de 10 luni în Africa de Sud, țara sa natală.

Citește și:
Prințul Charles, primire călduroasă a Reginei Letizia a Spaniei. Cum s-au salutat cei doi, în ciuda protocolului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people