Prințesa Charlene de Monaco, internată la o clinică de lux din Elveția. Cât costă o săptămână de tratament

Prințesa Charlene de Monaco urmează de patru luni un tratament la o clinică de lux din Elveția.

Prințesa Charlene de Monaco, internată la o clinică de lux din Elveția. Cât costă o săptămână de tratament

Prințesa Charlene de Monaco a fost tratată pentru „oboseală generală profundă” la o clinică de lux din Elveția. Potrivit presei internaționale, prințesa a fost internată într-o clinică în care o săptămână de tratament a costat 43.000 de euro.

Prințesa Charlene de Monaco a lipsit din principat din cauza unor probleme de sănătate, inclusiv a ceea ce palatul a numit anterior o „stare de oboseală generală profundă.” Aceasta a fost internată într-o clinică privată elvețiană la sfârșitul lunii noiembrie, la câteva zile de la întoarcerea ei la Monaco, după o absență de 10 luni în Africa de Sud.

Prințesa Charlene de Monaco, internată la o clinică de lux din Elveția

Acum, s-a aflat faptul că a fost vorba despre clinica de lux „Clinic les Alpes' de lângă Montreux, o stațiune de pe lacul Geneva. Potrivit rapoartelor din Germania, clinica este una dintre cele mai bune din lume în ceea ce privește tratarea problemelor de sănătate mintală și dependență.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Les Alpes are în broșura sa „programe individuale concepute pentru fiecare pacient, împreună cu servicii de ospitalitate” pentru un cost de 45.000 de franci elvețieni pe săptămână. Prințesa Charlene a petrecut patru luni la Les Alpes, potrivit publicației germane de știri Bild, care oferă îngrijire 24 de ore pe zi.

Costul pentru un tratament de o săptămână este de 45.000 de franci

Clinica are până la 27 de camere și apartamente, care pot fi închiriate și cu 800 de euro pe noapte fără pachetul de tratament. Site-ul web al Les Alpes se laudă că este o casă într-un „castel alpin istoric cu facilități de tratament moderne”, care includ „facilități de tratament de ultimă generație construite special, un spa luxos amenajat.”

Sunt incluse și patru spații comune principale; o bibliotecă, un salon, un birou și o terasă cu „vedere la Alpii înzăpeziți și la lacul Geneva.” Totodată, are un restaurant cu bucătari proprii care au „creat un meniu unic compus din produse organice și proaspete.”

Spa-ul clinicii ocupă un etaj întreg și are apartamente pentru tratament, yoga și pilates, precum și o sală de sport complet echipată, o saună și o „piscină infinită.”

Bild a raportat că unul dintre cei 30 de experți ai centrului este Topes Calland, ai cărui clienți sunt oligarhi ruși și copii ai miliardarilor. Absolventul de Oxford, în vârstă de 36 de ani, percepe o taxă zilnică de 12.000 de euro pentru a-i ajuta pe cei bogați atunci când aceștia au momente dificile și pentru a „restabili pacea familiei.”

Prințesa Charlene își continuă recuperarea la clinică

Într-o declarație a palatului emisă duminică, Familia Regală din Monaco a declarat că Charlene își va continua recuperarea înainte de a reveni treptat la îndatoririle regale.

„Următoarele câteva săptămâni ar trebui să permită prințesei Charlene să-și întărească și mai mult sănătatea, înainte de a-și relua treptat îndatoririle și angajamentele oficiale”, a transmis familia regală.

Palatul din Monaco a negat în mod constant zvonurile din presă cu privire la o despărțire între Charlene și Prințul Albert, după absența îndelungată a prințesei.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, profund îndurerată din cauza divorțurilor din familia sa

Foto: Arhiva ELLE

Vezi şi locuri de vizitat în Elveția!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video