Prințul Albert, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Prințesei Charlene: „Sper să se întoarcă acasă…”

Prințesa Charlene rămâne internată într-un centru de recuperare din afara țării.

Prințul Albert, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Prințesei Charlene: "Sper să se întoarcă acasă..."

Într-un interviu recent acordat publicației Monaco-Matin, Prințul Albert a făcut o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a Prințesei Charlene. Acesta a confirmat faptul că soția sa se află în continuare într-un centru de recuperare din afara țării, însă a mărturisit că se simte mult mai bine.

 „Prințesa Charlene e mult mai bine, și sper să se întoarcă acasă foarte curând”, a spus Albert.

Declarația Prințului Albert vine la scurt timp după ce Palatul a transmis că recuperarea Prințesei Charlene „continuă într-un mod satisfăcător și încurajator”. În comunicatul de presă oferit de reprezentanții regali se arată și că procesul de recuperare „va mai dura câteva săptămâni”.

În plus, Prințesa Charlene și-a sărbătorit în urmă cu o lună ziua de naștere departe de casă și de copiii săi. Aceasta este internată într-o clinică, după o perioadă de 10 luni petrecută în Africa de Sud, țara sa natală, tot din cauze medicale, despre care prințul Albert a spus doar că au cauzat „epuizare emoțională și fizică”. Se pare că prințesa ar fi contractat o infecție gravă a sinusurilor în timpul unei călătorii, lucru care a necesitat mai apoi intervenție chirurgicală și nu i-a permis să zboare înapoi acasă.

Singurul semn dat de Prințesa Charlene cu ocazia zilei sale de naștere a fost distribuirea unei postări – un material video realizat din fotografii ce o înfățișează pe Charlene Grimaldi alături de soțul ei, de cei doi copii în vârstă de 7 ani, Jacques și Gabriella, sau de lideri precum Nelson Mandela, Desmond Tutu sau capete încoronate precum Prințul Harry al Marii Britanii, dar și în ipostaze din cariera ei de înotătoare de performanță, care a participat și la Olimpiadă. Filmulețul a fost postat inițial de Princess Charlene Foundation, și abia apoi redistribuit pe contul de Instagram al prințesei, însoțit doar de un emoji inimă.

Recent, Prințul Albert de Monaco a declarat pentru revista People că Charlene, în vârstă de 44 de ani, este „evident epuizată fizic și emoțional” și că nu poate face față „îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie.”

Citește și:
Kate Middleton, apariție inedită în cadrul unei emisiuni pentru copii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people