Prințesa Charlene a sărbătorit Paștele cu primul portret de familie, de când s-a întors la Monaco

Prințesa Charlene a sărbătorit Paștele la Monaco și a postat o imagine emoționantă de familie.

Prințesa Charlene a sărbătorit Paștele cu primul portret de familie, de când s-a întors la Monaco

Portretul oficial al familiei regale este primul de când Prințesa Charlene s-a întors la Monaco. De asemenea, este și prima fotografie publicată, de la pozele informale făcute în noiembrie pentru a sărbători întoarcerea prințesei Charlene din Africa de Sud.

Prințesa Charlene a petrecut Paștele la Monaco

Prințesa Charlene, care a locuit separat de soțul ei și copii timp de mai multe luni din cauza unor probleme de sănătate în curs de rezolvare, a revenit acasă și a sărbătorit Paștele alături de ei. Charlene, în vârstă de 44 de ani, a împărtășit fotografii adorabile pe contul ei de Instagram, inclusiv una în care familia se află în capela privată a palatului și celebrează slujba de Paște cu Père Penzo, capelanul palatului din 1958.

sursa foto: Instagram

Într-o imagine postată duminică după-amiază pe contul de Instagram al Prințesei Charlene, familia regală din Monaco este fotografiată împreună, îmbrăcată în alb cu ocazia Sărbătorilor, cu un iepuraș și un coșuleț de Paște. Monarhul le-a urat urmăritorilor Sărbători fericite prin intermediul postării sale.

„Paște fericit ❤️”, a scris ea în dreptul fotografiei de familie.

Este primul portret de la întoarcerea ei în Monaco

Ședința foto a avut loc la palat, lângă micul bazin de înot al familiei, pe care Prințul Rainer al III-lea îl instalase în grădină. Este primul portret de familie realizat din luna august și până în prezent. La câteva zile după acea fotografie de familie, prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că soția sa a plecat pentru a primi asistență medicală la o clinică elvețiană.

Prințesa s-a întors la Monaco la începutul lunii martie, continuându-și tratamentul în principat, dar nu a fost văzută în public și nu și-a reluat funcțiile oficiale. Portretul de duminică a fost publicat la doar câteva ore după ce Prințul Albert a ieșit din carantină, după ce a fost testat pozitiv pentru a doua oară pentru COVID-19.

Alteța Regală a contactat din nou virusul, după ce a mai fost infectat și în luna martie 2020. Palatul a transmis săptămâna trecută că Prințul Albert este asimptomatic, însă a stat izolat de celelalte persoane și și-a continuat munca de la distanță.

Citește și:
Fostul Principe Nicolae și soția lui au devenit din nou părinți. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people