Fostul Principe Nicolae și soția lui au devenit din nou părinți. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina-Maria, au devenit părinți. Ce nume au ales pentru băiețelul lor?

Fostul Principe Nicolae și soția lui au devenit din nou părinți. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina-Maria, au devenit din nou părinți. Cei doi mai au împreună o fată, pe nume Maria-Alexandra. 

Fostul Principe Nicolae a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe Facebook vestea că a devenit tată. Soția lui, Alina-Maria, a născut pe 15 aprilie 2022 un băiețel la Spitalul Polizu din București. Fostul Principe Nicolae a dezvăluit, cu ocazia asta, și numele pe care îl va purta fiul lui. 

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea Alina-Maria şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai, şi, deopotrivă, pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil.

Întreaga noastră familie trăiește momente speciale, de mari bucurii și împliniri. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor.

Aleasă gratitudine și prețuire personalului medical implicat în nașterea fiului nostru”, potrivit comunicatului de presă transmis de Fostul Principe Nicolae.

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina-Maria, au devenit părinți pentru prima dată pe 7 noiembrie 2020. Fiica lor, Maria-Alexandra, s-a născut tot la Spitalul Polizu din București. Micuța a fost botezată pe 23 ianuarie 2021, la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, într-o ceremonie discretă la care au luat parte doar câteva persoane foarte apropiate.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder s-au căsătorit în anul 2018, într-un eveniment care a urmat tradițiile regale, și care a avut loc la Sinaia. Nicolae, fiul Principesei Elena, și partenera lui s-au căsătorit civil în Anglia, iar nunta a fost organizată pe 30 septembrie 2018 la Sinaia, precedată de o ceremonie religioasă la Biserica Sfântul Ilie din localitate. Localnicii și cei care au vrut să ia parte la bucuria cuplului au putut urmări la acea vreme slujba prin care fostul Principe și-a unit destinul cu cel al Alinei pe un ecran amplasat în curtea bisericii. Cei doi și-au petrecut luna de miere în Delta Dunării.

Citește și:
Prințul Charles, primire călduroasă a Reginei Letizia a Spaniei. Cum s-au salutat cei doi, în ciuda protocolului

Foto: Instagram Alina Maria de Roumanie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people