Fiica fostului Principe Nicolae al României a împlinit 1 an. Imagini adorabile cu Maria-Alexandra

Fiica fostului Principe Nicolae al României și a Alinei Binder a împlinit un an, iar noile imagini cu Maria-Alexandra sunt adorabile.

Fiica fostului Principe Nicolae al României a împlinit 1 an. Imagini adorabile cu Maria-Alexandra

Fiica fostului Principe Nicolae al României și a Alinei Binder a împlinit un an. Cu această ocazie, fostul fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și soția lui au făcut o ședință foto alături de micuța Maria-Alexandra.

În fotografiile cu fiica fostului Principe Nicolae al României, Maria-Alexandra poartă o rochie albă și este cu zâmbetul pe buze. Alături de aceste imagini, fostul Principe Nicolae a transmis și un mesaj emoționant. „Acum un an, viața noastră s-a schimbat. Eu și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulți ani Maria – Alexandra!”

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina-Maria Binder, au devenit părinți pe data de 7 noiembrie 2020. Alina a născut la ora 20:05 la Spitalul Polizu din București. Aceștia și-au botezat fetița pe 23 ianuarie 2021 în cadrul unei ceremonii restrânse. Micuța poartă numele Maria-Alexandra, iar botezul a avut loc la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș și la ceremonie au participat doar câteva persoane, cele mai apropiate familiei. Fotul Principe Nicolae și soția lui au ales să poarte pentru acea ocazie specială costume tradiționale românești. Nașii micuței sunt Prințul Mihai Ghyka și soția lui, Prințesa Emanuela Ghyka, membri ai unei familii nobile din Moldova.

Fostul Principe Nicolae a vorbit pentru prima dată despre nașterea fiicei sale într-un interviu pentru cotidianul Adevărul. Acesta a declarat că este foarte mândru de soția lui. „Nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este.”

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder s-au căsătorit civil în anul 2017, în Anglia. El a cerut-o în căsătorie pe Alina Binder în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Cornwall, în 2017. Cei doi s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018 în Sinaia. Slujba a avut loc la biserica Sf. Ilie din Sinaia și a putut fi urmărită pe un ecran amplasat în fața bisericii.

Citește și:
Cum au celebrat Andreea Berecleanu și Constantin Stan cinci ani de căsnicie

Foto: Pagina de Facebook Nicolae al Romaniei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people