Cum au celebrat Andreea Berecleanu și Constantin Stan cinci ani de căsnicie

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, soțul ei, au serbat cinci ani de căsnicie, dar și ziua de naștere a medicului, într-un mod cu totul romantic. Ce mesaj i-a transmis știrista partenerului său de viață?

Cum au celebrat Andreea Berecleanu și Constantin Stan cinci ani de căsnicie

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, un cunoscut medic, au sărbătorit cinci ani de căsnicie, dar și ziua de naștere a acestuia din urmă, prin intermediul unei călătorii care îmbină afacerile cu plăcerea, în Valencia, o destinație care le este foarte dragă.

„Aniversarea căsătoriei noastre și a soțului meu ne-a prins la Valencia. Las aici doar câteva imagini dintr-un alt oraș de care ne-am îndrăgostit. Ce ne dorim? Să fim exact ca acum. Sănătoși, cu toți ai noștri bine și să ne bucurăm unul de celălalt mereu, așa cum am făcut-o din prima clipă. ❤️”, a scris prezentatoarea TV pe contul său de Instagram.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt căsătoriți din 2016, dar vedeta a fost într-o relație foarte publică cu fostul său soț și partener de prezentare a știrilor, Andrei Zaharescu, pentru mulți ani. Cei doi au prezentat împreună știrile PRO TV sau Observatorul de la Antena 1, începând din 1996, și până în 2010. Cuplul, care a divorțat în 2013, are împreună doi copii, Petru și Eva Zaharescu. Prezentatoarea spunea anul acesta despre relația actualului său soț cu cei doi copii ai săi: „ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nici o secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci.”

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au căsătorit în noiembrie 2016. Medicul este fondatorul unei clinici în domeniul esteticii și este cunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus domeniului, de la noi instrumente folosite în practica sa, la proceduri noi la granița dintre frumusețe și sănătate. După apropierea de acesta, Andreea Berecleanu și-a lărgit preocupările și către domeniul de interes al partenerului său, pe care îl ajută deseori în comunicarea legată de activitățile sale profesionale. Berecleanu a părăsit, în februarie 2020, postul de televiziune Antena 1, unde lucra de foarte mulți ani, citând dezacorduri profesionale grave. Din noiembrie 2020, aceasta prezintă emisiunea de știri Focus 18 a postului de televiziune Prima TV.

Citește și:
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea nu au fost botezați încă. Cântăreața a dezvăluit motivul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people