Apariție surprinzătoare a Evei, fiica Andreei Berecleanu. Cât de bine seamănă adolescenta cu celebra ei mamă

Eva, fiica Andreei Berecleanu, a reușit să surprindă pe toată lumea cu o imagine pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

Apariție surprinzătoare a Evei, fiica Andreei Berecleanu. Cât de bine seamănă adolescenta cu celebra ei mamă

Asemănarea dintre Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva, este izbitoare, iar imaginile pe care prezentatoarea de la Prima TV le publică pe rețelele de socializare dovedesc acest lucru. Însă, recent, Eva a avut o apariție surprinzătoare.

Eva, fiica Andreei Berecleanu, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care este îmbrăcată cu un top alb decoltat, peste care a pus o jachetă neagră. Imaginea cu Eva a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii, inclusiv din partea mamei ei. Eva este fiica pe care Andreea Berecleanu o are din căsătoria cu Andrei Zaharescu. Alături de el, prezentatorea TV mai are un băiat, pe nume Petru. Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în 2013, după un mariaj care a durat 15 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Andreea Berecleanu împărtășește des cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare imagini cu cei doi copii, Eva și Petru. 

În luna decembrie a anului 2020, Andreea Berecleanu a scris un mesaj emoționant pe Instagram, în care vorbește despre cei doi copii, în special despre Eva, care studiază de câțiva ani la Londra. „De câțiva ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecată din țară. Să studieze. Chiar dacă vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipsește. Nu știu dacă mi-am alintat copiii, dar știu sigur că suntem dependenți, atât Eva și Petru, cât și eu, de gesturile de afecțiune. Așa suntem noi și nimic nu a schimbat asta de când erau bebeluși și până în zilele noastre. Ieri m-a invitat la masă, pe o terasă, să fim doar noi două. Cred că e foarte importantă această intimitate, cu fiecare copil în parte. Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Și acest ritual face parte din viețile noastre constant, dintotdeauna.”

În luna mai a anului trecut, Andreea Berecleanu a surprins cu apariția ei în emisiunea „Teo Show”, fiind prima apariție după ce anunțase în februarie 2020 că părăsește pupitrul emisiunii de știri Observator de la Antena 1. În emisiunea de la Kanal D, prezentatoarea TV a fost însoțită de fiica ei, Eva, ocazie cu care au vorbit despre perioada de izolare, dar și impactul pe care l-a avut asupra relației lor. „Am avut oportunitatea să stăm mai mult împreună, să vorbim mai multe. Într-adevăr, am avut timp una pentru alta. Am descoperit că mama e o persoană destul de spontană și, de ce nu, de acum încolo o să-i propun niște lucruri pe moment”, a spus Eva.

Întrebată despre planurile de viitor, dar și cum se vede peste 10 ani, Eva a avut un răspuns surprinzător. „Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de ceea ce îmi place să fac cel mai mult, și anume arta și să mă descopăr pe mine”, a spus Eva, fiica Andreei Berecleanu, pentru „Teo Show.”

Citește și:
Lopez și Affleck, din nou împreună. Imaginile pasionale care confirmă că cei doi formează un cuplu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people