Andreea Berecleanu, declarații inedite despre relația cu cei doi copii

Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu cei doi copii, Eva și Petru. Cum se înțelege prezentatoarea TV cu ei?

Andreea Berecleanu, declarații inedite despre relația cu cei doi copii

Andreea Berecleanu are doi copii, pe Eva și pe Petru, din mariajul cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. Cei doi au divorțat în 2013, după o căsătorie care a durat 15 ani. În prezent, prezentatoarea de la Prima TV trăiește o poveste de dragoste cu medicul Constantin Stan.

Andreea Berecleanu are o comunicare sinceră și deschisă cu cei doi copii. Într-un interviu pentru Viva!, prezentatoarea a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu Eva și Petru. „Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor, când cea mai drăguță mamă din lume, când melc, când vrăbiuță etc. Așa își văd copiii mamele. În toate felurile.”

În ceea ce privește relația pe care Andreea Berecleanu o are cu fiica ei, Eva, vedeta a mărturisit că vorbesc mereu și că abordează teme diverse. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește.”

Dacă Eva este activă pe rețelele de socializare și împărtășește des imagini cu urmăritorii ei, Petru, în schimb, este o prezență mult mai discretă și acordă atenție pasiunilor sale, cum ar fi sportul. „Petru are pasiunile lui și li se dedică aproape în totalitate. Sportul și tot ce ține de automobilism. Și, evident, lecțiile pentru școală, seriale pe Netflix, socializare”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Viva!.

Andreea Berecleanu a vorbit acum câteva luni în podcastul lui Damian Drăghici despre relația dintre actualul ei soț, Constantin Stan, și cei doi copii ai ei. „Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun. (…) A contat foarte mult faptul că au ținut contactul permanent cu tatăl lor.”

Citește și:
Nicoleta Nucă s-a logodit. Cum arată inelul primit de artistă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people