Radu Vâlcan spune adevărul despre plecarea sa de la Antena 1

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri cu privire la plecarea lui Radu Vâlcan de la postul de televiziune Antena 1.

Radu Vâlcan spune adevărul despre plecarea sa de la Antena 1

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri cu privire la plecarea lui Radu Vâlcan de la postul Antena 1, mai ales după ce acesta a participat la emisiunea „Masked Singer România” de la PRO TV, unde s-a ascuns sub masca Șarpelui. Ulterior acesta a avut mai multe apariții în emisiuni ale aceluiași post, atât la Vorbește Lumea, unde prezentatoare este chiar soția lui, Adela Popescu, cât și în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pe fondul acestor zvonuri Radu Vâlcan a dorit să pună capăt speculațiilor cu privire la plecarea de la Antena 1, unde este prezentator al emisiunii Insula Iubirii.

Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar, într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Fanatik.

„Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a mai precizat, pentru aceeași publicație, Radu Vâlcan.

Momentan, prezentatorul se bucură de timpul petrecut alături de soția lui, Adela Popescu, și de cei trei băieți pe care îi au împreună. Recent, Adela Popescu a ținut să le împărtășească urmăritorilor ei și care este lecția importantă pe care a realizat-o acum, de când este mamă a trei copii, dar și care sunt momentele dificile pe care le-a întâmpinat. „Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați unul de altul, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricând ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Acum mi-e mai clar ca niciodată. Așa că nu pot să nu trag următoarea concluzie: când ai mai mulți copii dragostea NU se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Citește și:
Noua ținută a lui Lady Gaga face înconjurul internetului și pe bună dreptate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people