Meghan Markle și Prințul Harry NU s-au căsătorit, de fapt, atunci când a avut loc fastuoasa ceremonie din 2018

Meghan și Harry au dezvăluit, în interviul acordat lui Oprah, că s-au căsătorit în secret.

Meghan Markle și Prințul Harry NU s-au căsătorit, de fapt, atunci când a avut loc fastuoasa ceremonie din 2018

Interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey a fost o continuă înșiruire de secrete mai mult sau mai puțin bănuite despre viața lor de cuplu în sânul familiei regale, dar unul dintre cele mai surprinzătoare a fost legat de nunta ducilor de Sussex.

Meghan a dezvăluit că ea și Harry s-au furișat cu câteva zile înainte de nunta lor regală din 2018, pentru a se căsători în secret, și că acesta este momentul de care își amintesc atunci când se gândesc la cununarea lor.

Nimeni nu știe asta, s-a destăinuit Meghan, dar l-am chemat pe Arhiepiscop și i-am spus: „Uite, acest lucru, acest spectacol este pentru lume, dar vrem ca uniunea noastră să fie între noi.” Așadar, jurămintele pe care le-am înrămat în camera noastră sunt cele făcute când eram doar noi doi în curtea din spate, cu arhiepiscopul de Canterbury.'

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de o ceremonie impresionantă, organizată în capela St. George de la castelul Windsor, și urmărită în direct de milioane de oameni din întreaga lume. La recepția de după, desfășurată la Frogmore House, o proprietate a familiei regale datând din secolul al XVII-lea, au participat 200 de invitați aleși pe sprânceană.

Mirii nu au lăsat nimic la voia întâmplării nici când a venit vorba de evenimentul public, încărcându-l de semnificații aparte. Inelul de logodnă al lui Meghan Markle este făcut cu două cristale ce au aparținut Prințesei Diana. Înainte de nuntă, Prințul Harry a cules singur flori pentru buchetul viitoare sale soții, ținând ca în acesta să fie și flori de nu-mă-uita, preferatele Dianei. În plus, Meghan și Harry au decis ca, în loc să le ofere cadouri de nuntă, invitații să facă donații pentru ONG-uri, printre care și unele susținute de Diana: CHIVA, o organizație care sprijinea tinerii bolnavi de HIV, și Crisis, care lucrează cu persoane fără adăpost.

Citește și:

Discursul lui Meghan Markle la recepția de nuntă: o tradiție încălcată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people