Prințesa Charlene, a doua apariție publică de la întoarcerea în Monaco. Ce a atras atenția tuturor

Prințesa Charlene a avut a doua apariție publică de când s-a întors în Monaco, după o perioadă de recuperare în Elveția.

Prințesa Charlene, a doua apariție publică de la întoarcerea în Monaco. Ce a atras atenția tuturor

Turneul de rugby Saint Devote al principatului a revenit sâmbătă, după o pauză pandemică de doi ani. Sponsorizată de Prințesa Charlene și de fundația sa, competiția anuală de atletism pentru tineri, care durează o zi, găzduiește 100 de copii sub 12 ani. Este a doua apariție publică a Prințesei de când s-a întors în Monaco.

Prințesa Charlene, surprinsă la Turneul de rugby Saint Devote din Monaco

Prințesa Charlene a fost văzută alături de familia ei în timp ce se afla în lojă, urmârind deschiderea tunerului. Fiind cea de-a doua apariție publică a monarhului, toți ochii au fost îndreptați spre Charlene, care a avut o ținută elegantă și casual. Soția Prințului Albert a purtat o rochie cu centură în stilul anilor ’50, de culoare albastru închis, cu nasturi, de la brand-ul elvețian Akris. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc și ochelari de soare negri.

Zâmbind, în timp ce ura bun venit mulțimii, Prințesa Charlene s-a plimbat cu gemenii, în vârstă de 7 ani, în jurul pistei de pe Stade Louis II, printre participanții turneului. Tinerii jucători din țări atât de îndepărtate precum Ecuador și Mauritius pot acum să se întoarcă acasă mândrindu-se că au fost încurajați personal de soția Prințului Albert.

Prințesa a fost internată într-o clinică elvețiană de recuperare

Charlene s-a întors la Monaco în martie, după o ședere de patru luni într-o clinică elvețiană, unde a primit tratament pentru epuizare emoțională și fizică profundă. La începutul lunii noiembrie, Charlene a intrat de bună voie pentru tratament într-o instituție profesională. Alegerea unei clinici departe de Monaco, a declarat atunci Prințul Albert a fost decizia ei personală, susținută de membrii familiei.

Prințesa Charlene s-a confruntat cu probleme de sănătate pentru prima dată în timp ce se afla în Africa de Sud, în luna mai a anului trecut, pentru ceea ce fusese planificat ca o scurtă vizită de 10 zile în țara sa natală. Cu toate acestea, complicații de la o procedură ORL anterioară au dus la un tratament de șase luni. O serie de intervenții chirurgicale corective dureroase au întârziat întoarcerea ei în Monaco până la sfârșitul anului 2021.

Citește și:
Anca Dumitra, actrița din apreciatul serial Las Fierbinți, apariție rară alături de partenerul ei

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people