Imagini inedite cu Prințul Albert de Monaco și copiii săi, în vizită la Disneyland Paris

Prințul Albert de Monaco s-a fotografiat alături de copii săi, în vizita de la Disneyland Paris.

Imagini inedite cu Prințul Albert de Monaco și copiii săi, în vizită la Disneyland Paris

Prințul Albert de Monaco și copiii săi au petrecut timp prețios într-un alt castel față de cel cu care sunt obișnuiți. Monarhul i-a dus pe cei mici la Disneyland Paris, unde s-au bucurat de atracțiile locului și s-au fotografiat alături de personajele îndrăgite de copii. Gemenii în vârstă de șapte ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, erau numai zâmbete când au pozat alături de tatăl lor, și de Mickey și Minnie Mouse.

Prințul Albert de Monaco, în vizită cu gemenii la Disneyland Paris

Vizita are loc în contextul în care parcul tematic francez își sărbătorește cea de-a 30-a aniversare. Gemenii au vizitat pentru prima dată Disneyland Paris în aprilie 2019, însă au revenit acum la fel de încântați. Aceștia au făcut fotografii în fața Castelului Frumoasei Adormite și au revăzut personajele Disney preferate.

În fotografiile din timpul vizitei, Jacques ține cu entuziasm două degete în sus, în timp ce sora sa, Gabriella, pozează cu entuziasm în ochelarii de soare în două tonuri, albastru și roșu. Ultima ieșire în public a gemenilor a fost pe 7 mai, când s-au alăturat părinților lor la un meci de rugby în Monaco.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Prințesa Charlene, primele apariții publice

Prințesa Charlene a marcat recent cea de-a doua ieșire publică de când fosta campioană olimpică, în vârstă de 44 de ani, s-a întors la Monaco după o ședere de patru luni într-o clinică elvețiană, unde a primit tratament pentru epuizare emoțională și fizică profundă. Charlene nu pare să fi venit cu cei mici și soțul ei la Disneyland Paris.

Prințul Albert încearcă să îi implice pe cei mici în responsabilitățile regale, așa cum au făcut și părinții săi, prințesa Grace și prințul Rainier, cu el.

„Părinții noștri ne-au dus în călătorii oficiale de timpuriu, dar noi nu am simțit că erau călătorii oficiale. Când eram mici, ei plecau și făceau un fel de activitate serioasă. Apoi erau cu noi în timpul liber. Era un lucru foarte valoros”., a spus Albert.

Citește și:
Mesajul transmis de Giulia Anghelescu la aniversarea a 10 de ani de căsătorie cu Vlad Huidu: „Doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people