Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani! Kate Middleton a dezvăluit imagini de colecție la aniversarea fiicei sale

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani, iar cu această ocazie, Kate Middleton a realizat o serie de fotografii adorabile cu fiica ei.

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani! Kate Middleton a dezvăluit imagini de colecție la aniversarea fiicei sale

În onoarea celei de-a șaptea aniversări a lui Charlotte, care luni a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani, mândrii părinți Kate Middleton și Prințul William au publicat noi fotografii cu prințesa, realizate chiar Kate. Charlotte, care este imaginea fidelă a lui William, este numai zâmbete în timp ce pozează într-un câmp de albăstrele în apropierea casei de la țară a familiei.

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani

„Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească trei noi fotografii ale prințesei Charlotte înaintea celei de-a șaptea aniversări pe care o va avea mâine”, a declarat duminică cuplul într-un comunicat.

Fotografiile adorabile au fost realizate în Norfolk în acest weekend de către Kate, care tocmai a sărbătorit vineri și cea de-a 11-a aniversare a căsătoriei cu William. Într-o fotografie, prințesa Charlotte îmbrățișează noul câine al familiei. William și Kate au adoptat un cocker spaniel, crescut de fratele lui Kate, James Middleton, în toamna anului trecut, după moartea iubitului lor câine Lupo.

sursa foto: profimedia
sursa foto: Profimedia
sursa foto: Profimedia

Întrucât azi este zi de sărbătoare în Marea Britanie, Charlotte are ziua liberă de la școală pentru a continua petrecerea de aniversare. Prințesa, care învață balet și echitație la casa de la țară a familiei din Norfolk, iubește, de asemenea, „să-și murdărească mâinile” în timp ce face pizza de casă, a dezvăluit Kate.

Prințesa a avut mai multe apariții publice anul acesta

Prințesa Charlotte a avut deja câteva apariții regale de profil înalt în acest an. Ea s-a alăturat părinților ei și prințului George la biserică în duminica Paștelui, iar în martie a participat la slujba de comemorare a străbunicului ei, prințul Philip, unde a fost fotografiată în timp ce se zărea pe ecranele televizoarelor instalate în jurul Westminster Abbey.

Prințesa a atras toate privirile la slujba de Paște întrucât a purtat o ținută asortată cu cea a mamei sale. Micuța a  arătat adorabil într-o rochie albastră cu un imprimeu floral și un cardigan într-o nuanță mai închisă. Prințul George și tatăl său, William, au avut și ei ținute asortate, ambii alegând să poarte costume închise la culoare.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people