Kate Middleton și Prințesa Charlotte au participat la slujba de Paște în ținute asortate și au atras toate privirile

Prințul William și Kate Middleton, alături de doi dintre copiii lor, au participat ieri la slujba de Paște.

Kate Middleton și Prințesa Charlotte au participat la slujba de Paște în ținute asortate și au atras toate privirile

Prințul William și Kate Middleton au participat ieri la slujba de Paște ce a avut loc la Castelul Windsor. Ducele și Ducesa de Cambridge au fost însoțiți de doi dintre copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte. De la ceremonie au lipsit însă Prințul Charles și soția sa, Camilla, dar și Prințul Louis. Nici Regina Elisabeta a II-a nu a luat parte la eveniment, aceasta confruntându-se în ultima perioadă cu diverse probleme de sănătate, ce i-au redus mobilitatea.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Kate Middleton a avut o ținută extrem de elegantă, alegând să poarte un palton albastru, pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi și o poșetă în aceeași nuanță.

Însă cea care a atras toate privirile a fost Prințesa Charlotte, care a avut o ținută asortată cu cea purtată de mama sa. Micuța în vârstă de șase ani a arătat adorabil într-o rochie cu un imprimeu floral și un cardigan.

Prințul George și tatăl său, William, au avut și ei ținute asortate, ambii alegând să poarte costume închise la culoare.

La sfârșitul lunii martie, Kate Middleton și Prințul William au încheiat turneul regal din fostele colonii britanice din Caraibe. Ducele de Cambridge a ținut atunci un discurs istoric, vorbind despre viitorul țărilor ce fac parte din Commonwealth.

„Știu că acest turneu a scos în evidență întrebări și mai specifice despre trecut și viitor. În Belize, Jamaica și Bahamas este la latitudinea oamenilor să-și decidă viitorul”, a spus Prințul William.

Ducele de Cambridge a mai declarat că aceste vizite oficiale l-au ajutat să înțeleagă mai bine provocările cu care famillile și comunitățile din aceste zone se confruntă zilnic.

„Turneurile internaționale sunt o oportunitate pentru a reflecta. Înveți foarte multe. Ce gândesc prim-miniștrii. Care sunt speranțele și ambițiile elevilor. Provocările zilnice pe care familiile și comunitățile le întâmpină. Ne-a plăcut foarte mult să petrecem timp cu comunitățile din cele trei țări, pentru a înțelege mai bine problemele care contează cel mai mult pentru ei”, a spus Prințul William. „Catherine și cu mine ne angajăm să vă slujim. Pentru noi, nu este vorba de a spune oamenilor ce să facă. Este vorba de a-i servi și de a-i sprijini în orice mod cred ei că este cel mai bine.”

În timpul vizitei oficiale din Jamaica, Ducii de Cambridge s-au confruntat cu o serie de manifestații îndreptate împotriva monarhiei britanice. Protestatarii au cerut ca Marea Britanie să plătească compensații şi să își ceară iertare pentru rolul pe care l-a avut în activitatea de comerț cu sclavi.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a pentru prima dată de când s-au mutat în SUA

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people