Prințul George și Prințesa Charlotte „au întrebat totul despre războiul din Ucraina.” Reacția familiei regale

Prințul George și Prințesa Charlotte le-au adresat întrebări părinților cu privire la războiul din Ucraina.

Prințul George și Prințesa Charlotte "au întrebat totul despre războiul din Ucraina." Reacția familiei regale

Ducele și Ducesa de Cambridge au dezvăluit că Prințul George și Prințesa Charlotte i-au întrebat despre războiul din Ucraina. Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit acest lucru în timpul unei vizite la Centrul Cultural Ucrainean din Londra.

Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit cu mai mulți voluntari care umpleau camioanele cu diferite lucruri pentru refugiații ucraineni.

sursa foto: Profimedia

Prințul George și Prințesa Charlotte, curioși să afle despre războiul din Ucraina

Vorbind cu voluntarii, Prințul William a spus că atât Prințul George, de 8 ani, cât și Prințesa Charlotte, de 6 ani, au „întrebat totul despre” tragedia care se desfășoară în Ucraina.

„Ai noștri au venit acasă întrebând totul despre asta. Evident, ei vorbesc despre asta cu prietenii lor de la școală.”, a spus Prințul William.

Prințul William a precizat că i-a fost greu să discute unele dintre aceste aspecte cu copiii săi, adăugând că trebuie să „aleagă cu atenție cuvintele pentru a explica ce se întâmplă.” El a vorbit, de asemenea, despre șocul de a vedea războiul în Europa, spunând că britanicii sunt mai obișnuiți să vadă conflicte în Africa și Asia.

„Este foarte ciudat să vezi asta în Europa. Cu toții îi sprijinim. Și totuși ne simțim atât de inutili.”, a mai spus Prințul William.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cel puțin două milioane de oameni și-au părăsit deja casele pentru a fugi departe de războiul din Ucraina. De asemenea, patru milioane de persoane vor fi strămutate pe măsură ce invazia rusă continuă. La începutul acestei luni, Prințul William și Kate Middleton au primit mulțumiri din partea președintelui Volodimir Zelenski și soției sale, Olena, după ce Ducii de Cambridge au spus că îi sunt alături în lupta împotriva Rusiei.

În postarea din 26 februarie a Ducilor de Cambridge de pe Twitter, aceștia precizează că sunt alături de oamenii afectați de război, în timp ce „luptă cu curaj” pentru viitorul lor.

Citește și:
Situație dramatică în Ucraina după ce rușii au bombardat maternitatea și spitalul de copii din Mariupol

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video