Kate Middleton a strălucit într-o rochie realizată de soția starului rock Nick Cave, în turneul din Caraibe

Kate Middleton a îmbrăcat în turneul din Caraibe o rochie marca The Vampire's Wife, brandul care a fost lansat de fostul model Suzie Cave, soția starului rock Nick Cave.

Kate Middleton a strălucit într-o rochie realizată de soția starului rock Nick Cave, în turneul din Caraibe

The Vampire’s Wife, brandul care a fost lansat de fostul model Suzie Cave, soția starului rock Nick Cave, este faimos pentru rochiile infuzate cu o doză de glam gotic. Kate Middleton a uimit cu o apariție de zile mari, concepută de Suzie Cave, la o recepție oficială. Rochiile brandului sunt iubite de familia regală, ducesa de Cambridge fiind văzută anterior într-o astfel de ținută la Dublin, în timpul unui turneu de trei zile în Irlanda, în martie 2020.

Kate Middleton a acaparat atenția în timpul recepției. Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția într-o rochie lungă și strălucitoare, cu mâneci scurte, care poate fi achiziționată la prețul de 2.500 de lire sterline. De asemenea, aceasta a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei masivi și un clutch alb cu motive brodate.

sursa foto: Profimedia
sursa foto: Profimedia

Prințul William și Kate Middleton continuă turneul în Caraibe

În timpul recepției de ieri din Belize, Ducele de Cambridge a spus că „vigilența' necesară pentru a proteja democrația este testată în Ucraina, în timp ce și-a reiterat angajamentul de „a fi alături de ei în semn de solidaritate'.

Cuvintele de sprijin ale lui William au venit în momentul în care turneul său în Belize cu Ducesa se apropia de sfârșit și a citat din discursul reginei din 1994 în parlamentul țării, care a subliniat modul în care indivizii trebuie să lucreze împreună pentru a proteja libertățile.

Cuplul s-a întâlnit cu lideri comunitari și membri ai Guvernului, în prezența premierului, Johnny Brienco. În discursul său, William a evidențiat, de asemenea, lupta Belizei împotriva Covid. Cuplul va zbura mai târziu în Jamaica, următoarea oprire a turului lor de opt zile în Caraibe.

Ducele și Ducesa se vor deplasa apoi la King’s House pentru o întâlnire cu guvernatorul general al Jamaicii Sir Patrick Linton Allen și mai târziu vor sărbători moștenirea sportivă și muzicală a Jamaicii. Ducii de Cambridge, care au fost forțați să schimbe locul pentru un eveniment din Belize, după opoziția rezidenților locali, se confruntă cu noi proteste, militanții jamaicani acuzând regina și predecesorii ei de perpetuarea sclaviei.

William și Kate au vizitat luni Unitatea de sprijin pentru antrenamentul armatei britanice (BATSUB), care oferă trupelor din Marea Britanie pregătire pentru mediul tropical alături de parteneri internaționali. Aceasta este condusă de 12 angajați permanenți și are peste 100 de localnici.

Citește și:

Kate Middleton și Prințul William au început cu stângul noul turneu regal din Caraibe

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people